Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знаете од кај можам да си купам еже :(

Барам куче, дали на поклон дали да го купам не е битно, само да е мало по раст, раса не знам..дајте предлози што има да одберам.

гуштерче игуана чував во него ама умре ми

Јас имам терариум за змија, сличен е како за гуштер само што не ми е довршен. немам цела опрема и неможам да земам змија сега, па само ме интересираше каков грејач имаш?

Sakam koker spaniel mozit nekoj da mi preporcat nekoj covek so veke prodavat :)

:vozbud:

Sakam da kupam Haski, ama od odgledduvacnicata Inner Vision, da ne znae slucajno nekoj kolku pari idat?

Sakam da kupam Haski, ama od odgledduvacnicata Inner Vision, da ne znae slucajno nekoj kolku pari idat?
Знам само дека нема да поминеш ефтино.
Јас прашував еднаш и ми кажаа 400-500 најефтиното.

5 години стара машка француска пудла бара женка за основање фамилија:

Доколку има некој заинтересиран нека ме контактира за подетално инфо.:smir:

Дали има некој или пак познавате некој кој што подарува мало маченце?
Или некој совет, од каде би можела да најдам?

Дали знае некој кај можам да најдам женско бебе маче на подарок, да е старо помалце од месец негде или нејкој да ми каже каде можам да најдам. Во суштина исто ко постов над мене само да е мало маченцето, ајде нели ви се пораѓаат мачки и немате кај да давате мачиња. Кој има нека пише ПП.

Дали има некој или пак познавате некој кој што подарува мало маченце?
Или некој совет, од каде би можела да најдам?

Дали знае некој кај можам да најдам женско бебе маче на подарок, да е старо помалце од месец негде или нејкој да ми каже каде можам да најдам. Во суштина исто ко постов над мене само да е мало маченцето, ајде нели ви се пораѓаат мачки и немате кај да давате мачиња. Кој има нека пише ПП.
Мислам дека сега е рано за малечки..некаде крај април сите мачки ке имаат мали :)

http://www.vdomi.me/?cat=3&paged=2

http://www.facebook.com/pages/Srce-za-zivotnite/181750764041?ref=ts#!/pages/SPAS-ZA-ZIVOTNITE-zdruzenie-za-vdomuvanje-na-zivotni/149817651321?ref=mf

тука сега како што видов има една постара мачка
но сигурно ке има за некој месец мнооогу што се подаруваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom