leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Морам да ти реплицирам повторно на твојата целна реплика:smir:Наша примарна цел е репродукција на општеството, така да навистина не ти ја гледам поентава на бесцелнава реплика!
Прво и основно за да има унапредување на светот треба да има некој да ги штити границите на таа држава, значи сепак треба да има воени лидер(ајде потсети се кој е прв столб на општеството, ако не знаеш слободно прашај со задоволство ќе ти кажам)
На -15 искачање со минич и штикла 10 е изигравање будала а не храброст, извини но храброст не е јас кога зедов да трчам гол на сред улица тое едноставно глупирање-храброст е нешто сосема друго. Ние имаме татков инстинкт...објаснување н е потребно.
Бај д веј за тактика не се смета" како да го легнам овој у рок од пола саат"!
Значи кога жените ќе имаат природен уатевр за татктики кој што всушност се базираат на планови за унапредување на човештвото или општеството па еве дури и заедницата тогаш ќе збориме. Се додека се работи за сексуално нагонистички тактики само ќе се подсмевам(како доказ за ова само ќеја отворам темата љубов и секс и ќе видам каде висат 90% од девојките)
Но мене секогаш ми кажуваат дека сум интелигентен тактичкипланско натроел роден лидер! Јас на тоа одговарам да сум....и да сум шовинист а и жените се феминистки и што сега?
Доколку се водиме во животот според оваа "примарна цел",општеството би било толку неразвиено,што би била лидер со камен во раката,облечена во кожа од животинско потекло на интимните делови (не мора на некои )и не би водела дискусија преку нет со тебе,дефинитивно.Темава е поставена за современо општество,а ти ги мешаш временските периоди,онака како што ти одат во прилог.Така да штитење на држава со воена сила,воен лидер,воени тактики и слично е излишно за коментар.Зборувам за унапредување на општеството,во кој жената има исто учество како и мажот.Во модерно општество за кое се стремиме и ние,образованието е првиот столб,во него е клучот за успех.Еве те прашувам...Кој е првиот столб на државата?
Значи вие сте родени храбричуден спој на честички,вие сте од друга материја,за жал ние жените сме лигли,плачки,страшливки,будали и сл.Во контекст на ова ќе ги споменам и жени народни херои,они имале функција да плачат по планини
Иако мислам дека процентот на жени и мажи во љубов и секс е ист,како и во врска со љубовта сакам да ти кажам...Каков е процентот во филозофија,психологија,општи.
И на крај повторно спомнуваш дека сте и родени тактичари,секоја честВие (според тебе) за Се сте родени,преодредени,незаменливи,неспоредливи.Но бидејќи сите ти кажуваат веќе дека си тактичкоплански настоен роден лидер,јас ќе се воздржам од коментар:retard