Новинарите се ретардирани, Љиља е горда, а Тоше почива во мир!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Зошто велиш така да не си новинар?
Не сум новинар, меѓутоа студирам новинарство. Да не е тоа грев деновиве? Како што кажаа пред мене, тие вчера личеа на се`, само не на новинари. Бруки тешки.

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
НЕ ѓи сфаќам луѓето што велеа дека тоа им е работа на тие таканаречени новинари. .. На се` личеа само не на новинари.. како прво култура немаа , простаци.. а да не правам муабет за пристапот и обвунувањата врз база на крадени документи.. за такви само да гнијат у затвор како тој ќелавиот

D@S

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
До новинарската багра: за сите што учествуваа на она FU*KED UP шоу само едно... никогаш нема да заработувате како тие што ги плукате, ќе си останете само пљамбатори и cocksucker-и за ефтини пари. Мене ми е прв пат на форумов, ама после она вчера МОРАВ да кажам и ја нешто.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Колку и да играла нечесно и прљаво,тоа сега не е битно и факт е дека да не беше она,Тоше ќе беше само локална Македонска ѕвезда,а не да стигне дури до Лондон.
Сигурен ли си во ова Влатколик? Јас, на пример, ич не сум.
Во моментов, Владо е во Загреб, Каролина е во Босна и Србија. Како ли само им успева тоа без Љиља, стварно не знам.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Во моментов, Владо е во Загреб, Каролина е во Босна и Србија. Како ли само им успева тоа без Љиља, стварно не знам.
А е некој во Лондон!?:nikako: :hehe:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Да сигурен сум...тоа е се ок,колку години е Владо на македонската сцена,почнувајки од Ластовица...кога му тргна кариерата надвор од Македонија,пред некоја година,некој едноставно тоа го прави полека но сигурно,некој успеа за краток временски период да се пробие на цел балкан и да биде ценет и почитуван скоро од сите,за Каролина не коментирам,ни ја слушам ни сакам да знам до кај е и што е,ајде може сега ќе им тргне на сите откако им ја снема конкуренцијата...

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Да сигурен сум...тоа е се ок,колку години е Владо на македонската сцена,почнувајки од Ластовица...кога му тргна кариерата надвор од Македонија,пред некоја година,некој едноставно тоа го прави полека но сигурно,некој успеа за краток временски период да се пробие на цел балкан и да биде ценет и почитуван скоро од сите,за Каролина не коментирам,ни ја слушам ни сакам да знам до кај е и што е,ајде може сега ќе им тргне на сите откако им ја снема конкуренцијата...
Поентата ми беше дека нема простор за глорификација на Љиљана Петровиќ. Со тоа ги потценувате објективните потенцијали на нејзиниот ексклузивец. А вие, како сакате.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Да. Симон Трпчевски. И извини што ќе бидам сурова, Лондон уште не беше рипнат до крај, ниту за Тоше.
за маестрото нема потреба да се коментира,сегде ценет само кај нас не,можат само да му позавидат и да му се фатат нашиве...
Поентата ми беше дека нема простор за глорификација на Љиљана Петровиќ. Со тоа ги потценувате објективните потенцијали на нејзиниот ексклузивец. А вие, како сакате.
Не,напротив,јас не ја вличам,кажав во неколку поста претходно,едно време ја обвинував,но за да се успее во овој суров наш свет треба да бидеш гад спрема сите и да газиш се пред себе,и стојам уште позади тоа што сум го кажал,дека премногу форсираше,но новинарите што претераа претераа,факт е.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Или можеби требаше да дознаваме работи за Тоше како што се дека се јавил на уредникот кај што објавиле дека е геј и кона и дека рекол донеси ја жена ти па ќе видиш!Тоа беше најниско нешто што можеше да го каже Лиља па самата таа го сквернави името на Тоше сега!
Е што? Па човек беше и он.Што ако рекол така.Му дошло преку глава. Нема никаква врска тоа што Љиља го кажа со негово сквернавење.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
за маестрото нема потреба да се коментира,сегде ценет само кај нас не,можат само да му позавидат и да му се фатат нашиве...

Не,напротив,јас не ја вличам,кажав во неколку поста претходно,едно време ја обвинував,но за да се успее во овој суров наш свет треба да бидеш гад спрема сите и да газиш се пред себе,и стојам уште позади тоа што сум го кажал,дека премногу форсираше,но новинарите што претераа претераа,факт е.
сите само бараме виновници се согласувам со тебе новинарите ја претераа премногу со тоа само покажаа колку сне прост народ, не знаеме да го цениме она што го имаме одкако ќе загубиме тогаш знаеме само да збориме.мислам дека треба да се остави на бога да суди кој е виновен а не ние,и немаме право да коментираме за други,секој има свој живот.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ме воодушевува колку брзо Љиља стана „горда маченичка достојна за почит„. Никој не вели дека ради неа си отиде Тоше, ама не може да се бега од фактот дека типката има многу нечисто играно, дека многу и должи на оваа држава и дека колку и да беа новинарите безобразни и одвратни - тоа не ја намалува нејзината вина.
Па добога, жената сама призна кои се врски со мафијата ги имала.
Не ја прајте кутрата-од-новинари-безмилосно-нападната-измачена-женичка!
Никој не ја брани Љиља од нејзините дела, туку ги обвинува новинарите што се како од улица собрани, без основно образование.
Друго ... логично е после смртта на Тоше, една таква емисија да биде посветена на него и на тоа што не го знаеме за него, како и потсетување на сето тоа што тој го правел, за што најдобро можеше да кажеше токму таа. Без оглед која е, не е тоа начинот на кој треба да биде обвинета. Па таа буквално беше осудена дека е виновна за несреќата. Нели еден од новинарите, директно и се фрлаше да ја обвинува за темпото на работа, со што индиректно ја направи убиец. И да беше за неа наменета емисијата, можеше да биде реализирана на едно почовечко ниво, ако не покултурно.

Значи, за да биде се добро и да бидат сите среќни и задоволни - оваа држава треба да и го прости долгот?!
Ај ако не на сите да им ги простиме долговите, неплатените даноци, палатите по Водно за кои немаат ни еден легален денар?
Или не важи за сите вплеткани во црниот бизнис истиот закон?
Што ја прави Љиља поинаква??
Цитирај ми кој напиша дека мисли и сака да и се прости долгот. Не преувеличувајте и не си толкувајте кој како сакате, само за да се расправаме до бескрај.
Туку, ај и за простување ќе правиме муабет, кога веќе се почна. Чиви долгови не се простени? На тие со палатите на Водно, на милионите мали и големи фирми по државава, на кој? Мислам ... да не кажуваме работи кои се смешни за споредување ... ако ситуацијава со Љиља ги реши сите долгови и проблеми, јас ќе и одам пред станот, ќе и се дерам да плати и ќе ја бркам од земјава.
Исто, не го занемерувајте фактот што таа решила да остане тука, што се појавила на тв, што не избегала никаде и што не кажа дека нема да плати ништо. Не донесувајте заклучоци и обвиненија пред време.

п.с. Има закон за црн бизнис?:pos2:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Кажи искрено дали познаваш барем еден во кој си сигурен дека не ја оштетил државата???
А и на крају крајева нејзината фирма должи, државата побарува, не е ни прва ни последна, нека си се они расправат.
И јас се сложувам со тебе, Лилја не е ништо поинаква од било кој за да се расправа за долгот на нејзината фирма кон државата цела вечер.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Луѓе Лиља не притаила данок,таа како што кажа го пријавила и поради долговите побарала да се плати на рати, не избегала у друга држава па да распишуваат потерници по неа како што се практикува за сите останати должници на државата:toe:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
za ovoj kelaviot od kumanovo porano koga go tepaa mi bese zal.ama sega znam deka ne e tepan dzabe.kako moze nekoj javno pred site da zboruva nesto za sto nema nikakov dokaz.so toa moze da mu go zagorci zivotot na nekoj drug a toj da ne e ni kriv ni dolzen.vaka treba da lega zatvor za kleveta i narusuvanje na ugled. "ili da jade kotek"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom