Новинарите се ретардирани, Љиља е горда, а Тоше почива во мир!

Статус
Затворена за нови мислења.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
на почетокот и јас ја обвинував , незнам зш ваљда ми требаше некој за да обвинам за смртта на Тоше.. Ама сеа сосема ја подржувам и мислам дека мак. новинари ја претереа малце до некој степен.. .и да не речам беа офтипк :) , сеа се расчистиа повеќе работи и конечно (изгледа ќе го остават да почива во мир)

Јас не дека ја обинував за смртта,туку воопшто,само по заслуга на новинарите и нивните ,сега,прозирни изјави,сепак се добиваше друга слика,ама ете некои работи не биле така.Сосема друга димензија имаше емисијата,од она што требаше да го доловат за животот и делото на Тоше,ама тоа е квалитетот и потенцијалот на нашите новинари.Се згрозив по незнам кој пат.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Мене жената ми изгледаше искрено сега не знам може грешам али треба да се остави и она на мира и плус што и направи тој ќелавиот не знам како се викаше многу беше директен и нападен тоа ми беше најинтересен момент кога и вика дај 180 000 и иди си од Македонија.Глупаво од негова страна така да навредува постара жена каков и да е новинар.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
oвие не беа новинари овие се лешинари пес да им ја е*е мајката љубопитна

Z

ZeroStyle

Гостин
Абе толку им сече...Гледаат да наштетат на некој,само се ситеа после секое поставено прашање....Срамота...

Член од
2 октомври 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
секоја чест на Љиља затоа шо и покрај дебилските и идиотски прашања од страна на новинарите ( кои патем речено поставуваа прашања како да се новинарчиња за "Наш свет" или "Развигорче" ), значи покрај се не покажа нервоза и се смирено и спремно одговараше.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Жената звучеше навистина искрено.Новинарите ја нападнаа како да е таа крива за смртта на Тоше, што нема никаква врска.Сообраќајка може да се случи и кога човек е одморен и сл.Жената си има докази, а овие од Вест се стварно трачарски весник, и пишуваат секакви лаги.Мислам дека сега сите се задоволни од одговорите на многу прашања и дека повеќе нема да и додеваат на жената и да пишуваат се и сешто, секакви невистини и глупости.

D

Delux

Гостин
Како и да е, имаше премногу напаѓање од страна на новинарите-али тоа им е работа.
Грев ми падна за Лиља во одредени моменти, изгледаше како да е пред суд! Не би дискутирала понатаму бидејчи се шо сакав да знам-дознав!
Таа е најголем дипломат,зар може да се верува во она шо го кажа?!алал да ви е!јас не верувам во ниту еден збор...абе ајде таму,впрочем можеби тоа беше намерата,нели излезе пред сите новинари и да одговри на сите прашања,секако со претходно алиби(претпоставуваќи за сите прашања кои ќе и бидат поставени,зошто неам други:toe: )
Не е ова ТВ-дуел сега ќе се надзборуваме или докажеме кој е во право...а мислам дека ТВ А1 наиде на најголема гледаност на лагите на Лиља
Ме иритираше,и за тоа јас толчев муабет на МСН ха

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Мене жената ми изгледаше искрено сега не знам може грешам али треба да се остави и она на мира и плус што и направи тој ќелавиот не знам како се викаше многу беше директен и нападен тоа ми беше најинтересен момент кога и вика дај 180 000 и иди си од Македонија.Глупаво од негова страна така да навредува постара жена каков и да е новинар.
Toj a.k.a ќелавиот не го признавам ни за човек... на шо личеше. . демек некој добар , жесток новинар ? пфф ај да не го пцујам .. . немате појма колку жал сеа осеќам кон жената.. . и колку се осеќам глупо што на период и јас ја обвинував.. . јбг. . новинарите беа за пеза.. како што пиша некој погоре.. крејзи ин лав мислам само хрватската новинарка постапи најправилно ...

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Како не им е срам на новинарите! Инаку овој ќељавиот КРАДЕЛ документи од нејзе (па ми се правда денеска демек со парите што ќе ги добиел ќе правеле храм а Тоше или како беше...) Ако некој краде и треба да одговара тоа е ОН! Ако веќе се мораше да биде најнормално и најлегално немаше да има пиратерија, барем ЈА купував оригинали од Тоше! Лиља е крива што преку тие пиратски ЦД пропадна Фајнал..? Истото бара да и го вратат...
И за оваа Адриана.... СРАМ ДА И Е ! Ако го сакаше немаше да дава интервју 4-5 дена по неговата смрт и да осудува некоЈ!

Лиља Горда си, и Треба да Бидеш! Те поддржувам и ти симнувам капа.
Тоше почивај во мир! ТЕ САКАМЕ СИТЕ!
Новинари.....вака го покажавте своето лице, пред овој човек? Стално изјавуваа колку заработила Лиља, а тие спомнаа колку заработија од Тоше и од статиите напишани за него!

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Единствен новинар беше таа госпоѓата од Хрватска,а другите беа мршојадци.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Таа е најголем дипломат,зар може да се верува во она шо го кажа?!алал да ви е!јас не верувам во ниту еден збор...абе ајде таму,впрочем можеби тоа беше намерата,нели излезе пред сите новинари и да одговри на сите прашања,секако со претходно алиби(претпоставуваќи за сите прашања кои ќе и бидат поставени,зошто неам други:toe: )
Не е ова ТВ-дуел сега ќе се надзборуваме или докажеме кој е во право...а мислам дека ТВ А1 наиде на најголема гледаност на лагите на Лиља
Ме иритираше,и за тоа јас толчев муабет на МСН ха
Стварно дипломатски но остај тоа туку темава е за тоа какви се дебилни прашања и поставуваа:drk:

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
I mene najmnogu me iznervira toj gnasata keljav. Bea postaveni mnoooogu bezvezni prasanja. Ljilja dobro se snajde,sekoja cest.
R.I.P Tose ! (1981-Vecnost)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Леле што новинари работат по нашиве весници!Срамота!Јас се разочарав!И утре ќе земеш да читаш некој весник и ќе веруваш!Ова беше срам!Барем од почит кон починатиот требаше да бидат малку поприбрани!А тој криминалецот и таа распуштеницата,не знам точно од кои весници беа очајни!и штом нив ги пуштиле да се појават на тв како најдобри и најпреставителни од нивните весници-можам да ги замислам другите вработени!рекла-казала!е не рекла,туку само казала!а за менаџерката,секоја чест!силна жена и професионалец до крај.излегла да им објасни нешто,тие зеле ја прашуваат што правела во Грција,данокот,дали го пуштила да се жени!Чудно,заборавија да ја прашаат што мисли дека била во минатиот живот!очајно!

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Значи денеска во вистинско светло и на вистински начин ги видовме кртеаторите на Македонското јавно мислење. „Браво“ за македонската 7 сила!!! Ало знае ли некој што беше темата на вечерашнава емисија?!?!?! Ја искрено не добив таков фпечаток... Брука!!!! Малограѓанштина... Да осудиш некого затоа што верувал во успехот на Оној што сите го сакаме.

- И дужиш пари а???
- Должам затоа што верував дека ќе успее и инвестирав се што имам во таа идеа...
- Не не занима... ТИ Дужиш на оваа земја!!!!

Резил...

Ако некој должи нешто на оваа земја си има суд, и судот ќе реши и секој ќе одговара за своите постапки.

Значи, помислил ли некој од тие што себе се нарекуваат новинари што се е потребно да бидеш најдобар во својата професија, мислам колку жртви бара тоа и дека ние само си го правиме изборот и го бираме својот пат... Не верувам...

И ја ги гледам вестите што овие ми ги спремаат. Стварно незнам кој е полуд.

Нека почива во мир и нека им прости не знаат што прават....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom