Независноста на Косово ќе доведе до распаѓање на Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ne te provociram imam namera da diskutiram vidi postot shto go citiram koj moze da napishe neshto po glupavo posoci mi ti barem na eden fakt kade se dokazhuva deka Kosovo nekogash bilo makedonska
I taka eve ti pak pocna....
Sto tresis bre!??? Skopje koga bilo albansko!?????NEVER!!!!!!Nego aj da ne go vlecam mu8abetot oti i onaka ne ti se dokazuva tebe.B.T.W Ne smetam deka Kosovo e Makedonaska zemja,kolku da imas na um....:uvo:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
ееее бееее тенгала едни,сите само лаете а ко ќе дојде за бранење на нашата земја МАКЕДОНИЈА се криете по кревети.е така ја праваат голема албанија.пушка во раце ништо друго.или ќе има закони и права до граница или нема друго решение,џабе зборите политичарите располагаат со све.

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
29
ke ima kutek ama ke se vika armagedon vrz albancite ako pak pukne vo mk ke pukne cel balkan ke pukne i pomegu turcite igrcite ne zabravjate od kade pocna prvata svetska vojna od balkanot i votrata delumna , pa zosto ne i tretata btw na rim prva cel mu bese da ja unisti makedonija

koja e pricinate da ne pocne pak tuka, veruvam deka ako Albancite puknat pak ke ima zestoka ofanziva dodeka da se svestsi zapadot ke ima mnogu zrtvi. terorist protiv drzava nemoze

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
толку ли е страшно косовското прашање ?
НЕ
факт
србите си го продадоа косово
плакне очи на народот , а русија си брка своја стратегија .
каде е тука македонија ?
македонија си има свој програм
патот мораме сами да го изодиме
лажни пријатели има насекаде
косово беше македонско
значи србија ни го зеде и го даде на Албанците

грција и србија од времето соработуваат против македонија
ама сами си влегоа во устата на лавот
македонија ќе си биде македонија
Кој спомна дека Косово било Македонско.
Vided li koj spomna

ke ima kutek ama ke se vika armagedon vrz albancite ako pak pukne vo mk ke pukne cel balkan ke pukne i pomegu turcite igrcite ne zabravjate od kade pocna prvata svetska vojna od balkanot i votrata delumna , pa zosto ne i tretata btw na rim prva cel mu bese da ja unisti makedonija

koja e pricinate da ne pocne pak tuka, veruvam deka ako Albancite puknat pak ke ima zestoka ofanziva dodeka da se svestsi zapadot ke ima mnogu zrtvi. terorist protiv drzava nemoze
Toj kutek gospodine ne se znae koj ke go jade.Posakuvam da ne dojde do toa zoshto ke ne unazadi ushte 100 godini vprocem Makedonija ne e faktor shto moze da go destabilizira balkanot toa se vide vo 2001,Cel svet ne poznava kako borci za covekovi prava a ti treso gluposti za toa teroristi a ma nema osven tebe i tie kako tebe koi na zalost se mnozinstvo ako nekogash dojde do sudir ke sedish tam i ke pisuvash vakvi nacionalisticki postovi

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
ne bate ne sakam da me svatis pogresno ama cel svet ne ve znae ko borci za pravda tuku ve znae ko problematicni batinja od balkan, i ve koristi zapad ko igracka, stvarno steta so ne svakate deka kaj i da e ke vi go zbiberet sose madinja itogas duri tesko vas ke bide.
eve eden primer vamu vo italija najveke kriminalni dela imate vie i romancite nikoj drug! pozrdav ne sakam da te navredam so postov samo kazvam mislenje

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
ne bate ne sakam da me svatis pogresno ama cel svet ve znajt ko problematicni, i ve koristit zapad ko igracka i stvarno steta so ne svakate deka ko ke vi go zbiberet sose madinja tesko vas ke bidit.
eve eden primer vamu vo italija najveke kriminalni dela imate vie i romancite nikoj drug! pozrdav ne sakam da te navredam so postov samo kazvam mislenje
Da tocno e deka Albancite vo stranstvo izvesno vreme bea na prvite stranici na dnevniot pecat na crna hronika no toa ne znaci deka site se isti ti treba da znaesh podobro tamu no koga ke gi dopresh vrz etnicki prashanja site ke postapuvaat isto.

p.s Rumuncite mi se cini deka konecno gi zazedoa prvite stranici sega tamu poshto albancite so krimiogeni celi porasnaa na pogolemi organizirani grupi

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
....Ako mi e napishano od ALAH da ginam vo rov taka i neka bide
looooooooooooooool, ova e shega na nedelata ako ne i meseco
od alah ako mu e pisano...... golemio vernik. hahaha
decko iskreno kazi ni dali poznavas eden albanec so ne pie, nema oruzje, ne kradi, ne e terorist ili albanka so ne nosi minici itn (nogu ima za naborjvanje). to so verata vi e od inaet. i citatot pogore pokazva deka site muslimani se teroristi ili sakat da bidat teroristi i nejkat da ima red. golemite vernici...

R

reactive89

Гостин
Абе нели гледате дека они се нешто се' во корелација со Албанија (да расчистиме едно нешто, во Албанија многу подруг народ има, одошто ги знаеме тука ние, тој народ што е таму е многу покултурен и не е насилен, но сепак има бандити што пречат - во секоја земја ги има), косоварите се во тесна врска со тие косовари што живеат во Албанија, и се соединуваат и ајт независно Косово, и нормално со тоа сакаат да си го спроведат планот од 2001 - голема Албенија. Каде што ќе го опфатат целиот западен дел на Македонија (Охрид, Струга, Кичево, Гостивар, Тетове(како што викаат они), а и Скопје)... И како што иде редот, најнормално, никој од нив нема да се буни (целокупните жители на Албанија), зашто се во корист!!! Ма, дајте ви се молам, кој ќе се буни за нешто што му годи, а?
Независно Косово = АШШ за МАКЕДОНИЈА
Зашто????
- Зашто они откако ќе го добијат тоа што го сакаат, врските меѓу албанците од косово и од Албанија ќе се затегнат уште толку и најнормално ќе почнат да освојуваат, ќе почнат масовно да се населуваат во краевите кај што планирале и може без борба да ни одземат прекрасен дел од земјава наша... Од година до година се повеќе и повеќе и на крај Македонија како што е мала точка сега на глобус, па тек тогаш нема да се види!!!
А, македончето ќе си е слепо и нема да види и само ќе си вика, абе ајде кај можат така да прават.... негледајќи дека они веќе доволно направија сега, а камоли тогаш!!!

МАКЕДОНИЈООООО ОСВЕСТИ СЕ БРЕ, НЕ БИДИ НАИВНА!!!

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Ne te svakam BloodyAlboz dali ti se sekiras za Makdeonija sto ke stane ili dali kosovo ke go priznaat ne te razbiram ako si za prvta opcija ok e ama za vtorava ne treba da pomisluvas bidejki ti si Makedonec tuka roden tuka zivees ...Taka da ako ja branis vtorava opcija ti si neprijatel..
Bajdawej ako alah ti vika da se boris vo rov sto ne ides u paslestina da im pomognis na hamas i fatah za da dobijat del od izrael...i tie baraat isto sto baras i ti....

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
Ne te provociram imam namera da diskutiram vidi postot shto go citiram koj moze da napishe neshto po glupavo posoci mi ti barem na eden fakt kade se dokazhuva deka Kosovo nekogash bilo makedonska[/quot]

па за разлика од тебе овде има луѓе со знаење
таа лажна политика што ја водат криминалци не ја поврзувај со историја
ако сакаш навистина да се образуваш
почни со сопствено истражување
мене лично твојот став ниту ме провоцира
ниту му давам значење
бидејки не си образуван

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
косово нека си биде какво што ќе речат големите
нашата политика треба да се усмери
кон признавање на република македонија
јас позитивно размислувам

Член од
26 ноември 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0

abe ako ima kutek neka ima kutek ne se plasime tolku lesno ali tuka ne se znae koj ke go jadi toj kutek .prvo od grcite bi bile mnogu zainteresirani za ova zemja a tuka se bugarite i srbite ..zatoa podobro da nema kutek deka tesko za vas ..a za Albancite nemoj da se sekiras tolku ne ima mnogu pa iako ubijat nekolku dusi ne e golema steta no ne e isto i za vas koi edvaj 1 miljon ste a mnogu bucava pravite zatoa potivko malce oti golemata riba sekogas ja jadi malata

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
abe ako ima kutek neka ima kutek ne se plasime tolku lesno ali tuka ne se znae koj ke go jadi toj kutek .prvo od grcite bi bile mnogu zainteresirani za ova zemja a tuka se bugarite i srbite ..zatoa podobro da nema kutek deka tesko za vas ..a za Albancite nemoj da se sekiras tolku ne ima mnogu pa iako ubijat nekolku dusi ne e golema steta no ne e isto i za vas koi edvaj 1 miljon ste a mnogu bucava pravite zatoa potivko malce oti golemata riba sekogas ja jadi malata
pa koj e nenormalen ko vas da se mava. od 5000 500000 se naprajfte. site po 15 deca, ko zajaci se parite

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom