Двајца убиени во близина на американската амбасада

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Двојно убиство на „Илинденска“ во Скопје околу 14 часот. Неофицијално, убиен е Андреј Филип викан Џиџи од скопската населба Жданец. Идентитетот на другиот се уште се утврдува.

Според првичните сознанија, убиените го следеле убиецот кој влегол во блиската цвеќарница. Откако настанала тепачка внатре, излегол до автомобилот, зел пиштол и испукал шест куршуми во двајцата.
Потоа со цитроенот Ц 4 со скопски регистерски таблички ги прегазил и избегал од местото. Никој од тие што живеат во близина на зоолошката не видел што се случило.
„Тој не бил маскиран, значи слободно пукал. Појма немам“, рекоа жители на „Илинденска“.
Брзо по веста стигна и дел од семејството на убиените. Полицијата трага по убиецот. Возилото се води на жител од скопската населба Карпош.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Колку што кажуваат на вести, криминална пресметка била, помалку работа за полицијата.

V

Viktoranius

Гостин
Колку што кажуваат на вести, криминална пресметка била, помалку работа за полицијата.
Каква криминална пресметка ?
Тие биле двајца пријатели и го претепале овој другиот и на овој му шитнало во главата и ги издупил то е то.
Македонска работа.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А што да прави човекот кога две магариња го тепале, го начекале мама му ебале...

V

Viktoranius

Гостин
А што да прави човекот кога две магариња го тепале, го начекале мама му ебале...
Епа да, тоа ти велам го натепале магарињата и сега овој им опнал оловото и решена работа.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не се работите така како што изгледаат.
Убиецот е тежок криминалец.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Да,и јас истот го чув за убиениот

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Му пукнал филмот на човекот понижен од ќотекот што го добил остај што ги убил со пиштол се качил во колата и го прегазил едниот и отишол пак кај вториот и пак му пукал.А сега кажаа на вести требал утре убиецот да иде за Србија таму да се пресели.

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Двајцата убиени ми беа тренери, професионални Ulimate Fighter-и, незнам што да кажам ненормална работа.
Скарфејс, не убиецот туку еден од убиените требаше да оди за србија утре.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.004
Убиецот должел пари. Овие дошле да си ги земат назад, ама овој имал „железо“ и ги наполнил со олово.
Ништо ново!!!
Баш сеа гледаф ударна вест беше во вестите во 19 часот.
Па тоа снимки од форензичари како бараат чаури по асфалтот. ЦСИ уриѓинал!!!

V

Viktoranius

Гостин
Двајцата убиени ми беа тренери, професионални Ulimate Fighter-и, незнам што да кажам ненормална работа.
Скарфејс, не убиецот туку еден од убиените требаше да оди за србија утре.
Кога го видов болдираново ми стана јасно се. Тие што тренират карате и ред такви работи си мислат дека секој можат да премлатат зборувам оти имав еден професор по физичко исто таков беше тренираше карате....Абе со оловото нема заебанција.:uvo:

The_Dzo

FIELD MARSHAL
Член од
3 февруари 2007
Мислења
256
Поени од реакции
2
abe ajde taka im trebalo, edniot bil bokser drugiot lihvar a tretiot, toj ziviot imal PISTOL

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Се знаев итекако добро и со двајцата, затоа не туку ги вреѓајте без потреба. Можеби имаа некои дамки у минатото, али беа прилично ок луѓе у глобала. Сега сум во голем шок и искрено ми е ептен тешко за нив. Се надевам и посакувам дека убиецот да си го отслужи заслуженото.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Значи со лихвари човек работа да си нема, не е прв ваков случај ова кај нас, btw еден од убиените кажаа на вести бил осомничен за друго убиство

Kajgana Shop

На врв Bottom