Лаванда не се зезај се се ова маратонски фаци и дечки од порничи:pos2:Абе шо напраивете бе алоооо.... до сега жими мајка не сум сретнала машко кое свршило 6/7 пати ....ццццц ај не си прајте филмови живти ја, вие на вијагра да не сте .... ја како женско после 3 пат немам душа више за свршување па негали машко .... ај просветлете ме до мене е проблемов или вие некој дроги голтате???
Абе шо напраивете бе алоооо.... до сега жими мајка не сум сретнала машко кое свршило 6/7 пати ....ццццц ај не си прајте филмови живти ја, вие на вијагра да не сте .... ја како женско после 3 пат немам душа више за свршување па негали машко .... ај просветлете ме до мене е проблемов или вие некој дроги голтате???
Ти вака широко искуство имаш со машките па знаеш дека нема машко кое свршило 6/7 пати?
6-7 пати е возможно, ама тоа ќе му дојде маратон...Абе шо напраивете бе алоооо.... до сега жими мајка не сум сретнала машко кое свршило 6/7 пати ....ццццц ај не си прајте филмови живти ја, вие на вијагра да не сте .... ја како женско после 3 пат немам душа више за свршување па негали машко .... ај просветлете ме до мене е проблемов или вие некој дроги голтате???
Вијаграта нема врска со свршувањето бидејќи вијаграта допринесува за долготрајна и непрекината ерекција, додека способноста да се сврши (ејакулира) зависи од капацитетот на тестисите, имено после некокупати зависи за кого како, ама еве да лупнам еден број, 7-8 пати тестисите почнуваат да болат односно да немаат веќе доволно количество на хормон за да го приуштат тоа задоволство на свршување, па треба одмор додека создадат поголеми количества како на сперма така и на хормони.Абе шо напраивете бе алоооо.... до сега жими мајка не сум сретнала машко кое свршило 6/7 пати ....ццццц ај не си прајте филмови живти ја, вие на вијагра да не сте .... ја како женско после 3 пат немам душа више за свршување па негали машко .... ај просветлете ме до мене е проблемов или вие некој дроги голтате???
6-7 пати е возможно, ама тоа ќе му дојде маратон...
Си почнуваш, свршиш, па паузичка, па пак така...и едно 7-8 часа така сами и голи...
Така се свршува 6-7 пати.
Сум го читала Делфинот како ги опишува своите неверојатни достигнувања, ама единствено што може да ме увери е писмена препорака од задоволените странки.Инаку тоа што ти смао трипати си можела да свршуваш, прашај го делфинот, тој е експерт по тема како да ти сврши женска повеќе од пет пати на вечер.
Сум го читала Делфинот како ги опишува своите неверојатни достигнувања, ама единствено што може да ме увери е писмена препорака од задоволените странки.
П.С. Знаете ли дека на свињите оргазмот им трае по пола саат?
Батка,јас пак ке те прашам,ти за ова сериозен или...???И да пак ќе повторам за тие што не прочитале, свршуваат девојките по 40-50 пати у просек... У ПРОСЕК ЗБОРИМЕ, некад повеќе некад помалце...
Демек што помало куре тоа поише оргазми кај жената?Не се неверојатни. Едноставно жена може да свршува многу поинтезивно и многу повеќе пати од еден маж. Писмени препораки нема. И пак ќе кажам, освен у две ситуации, сите други случајни цури не ми свршувале по 20 и над пати. Тоа се случувало само во долгите врски... Поврзано е со
1)љубовта
2)опуштањето
3)верувањето
4)перверзноста
5)атмосферата
6)искуството мое
7)обемот на органот ми....
И да пак ќе повторам за тие што не прочитале, свршуваат девојките по 40-50 пати у просек... У ПРОСЕК ЗБОРИМЕ, некад повеќе некад помалце...
Р.Ѕ. И нејќам муабети - ти глумеле... Ако вие може да глумите (за жени), или ако не познавате кога ви глумат (За мажи), тогаш не ја познавате физиологијата...