Така е,само не знам кој го држи врзан премиерот,или тој така ви вели?Комуњари !!! до кога ќе лажете. Можете ли да се фокусирата на вашата трошна партија и да го оставите премиерот на раат. Доста со Анти-владините пропаганди
nikoj ne go drzi vrzan, ni toj ne niveli deka e vrzan!!!!Така е,само не знам кој го држи врзан премиерот,или тој така ви вели?
Тогаш да не е “сопнат“?Оти старите велат:“Сопнат коњ-поарно пасел“.:smir:nikoj ne go drzi vrzan, ni toj ne niveli deka e vrzan!!!!
ne be druze ni toa ne e!!!!!Тогаш да не е “сопнат“?Оти старите велат:“Сопнат коњ-поарно пасел“.:smir:
Ти бе комуњар еден , каков сопнат коњ.Гледаш ли како гордо го јава АлијаТогаш да не е “сопнат“?Оти старите велат:“Сопнат коњ-поарно пасел“.:smir:
Мора сите да го остават на раат, или само комуњарите ?Комуњари !!! до кога ќе лажете. Можете ли да се фокусирата на вашата трошна партија и да го оставите премиерот на раат. Доста со Анти-владините пропаганди
Уште ли ве лажат со глобални светски економски кризи бре.Глобална светска економска криза.И ако нема посакуван раст Груевски ќе ви е крив???
Чекај бе,зар не беа комуњариве од ДПМНЕ,кај ти текна сега?А за коњот и јавачот,го делам мислењето доколку ти асоцираат на Дон Кихот и неговата кобила.:smir:Ти бе комуњар еден , каков сопнат коњ.Гледаш ли како гордо го јава Алија
Не бе,остај растот никој не го гледа,туку гледај падот во реалноста.Глобална светска економска криза.И ако нема посакуван раст Груевски ќе ви е крив???
Во глобала се гледа само кога се паѓа,а кога се расте тоа е успех на поединци,иако скоро ич го нема растот барем на улица.Уште ли ве лажат со глобални светски економски кризи бре.
Јаз'k.
Само ќе ти кажам.
За да осетиш глобална светска економска криза, треба и да бидеш дел од таа глобала.
Повеќе мислам дека не е потребно
eпа ај сите ќе викаме ГУЈО ГУЈО и ќе аплаудираме оти е ногу арен.детеее седи си на газо не го покажувај таму дека магарињата си ги мерат.гујо па гујо ,ама па барем да го бива ај...Комуњари !!! до кога ќе лажете. Можете ли да се фокусирата на вашата трошна партија и да го оставите премиерот на раат. Доста со Анти-владините пропаганди
e so neli go biva?:pos2: malce li napravi ovie dve godini za da ne go biva?:pos2:eпа ај сите ќе викаме ГУЈО ГУЈО и ќе аплаудираме оти е ногу арен.детеее седи си на газо не го покажувај таму дека магарињата си ги мерат.гујо па гујо ,ама па барем да го бива ај...
бива го да го полни буџето и да и е.. мамата на парите, да не знае шо да праве со нив,а по народо удри,удри,инсспекции колку сакаш и за шо треба и за шо не треба.ајвар НЕ,дрва за огрев НЕ... живи глупости човечеe so neli go biva?:pos2: malce li napravi ovie dve godini za da ne go biva?:pos2:
Да направи многу, ама за себе и фамилијата! плус си ја задржа слбодата и четирите стана што ако дојдеше некој друг ќе му ги одземеше.e so neli go biva?:pos2: malce li napravi ovie dve godini za da ne go biva?:pos2:
ja prasa za drzavata a ne za nego?Да направи многу, ама за себе и фамилијата! плус си ја задржа слбодата и четирите стана што ако дојдеше некој друг ќе му ги одземеше.