GTA IV

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
И вака некој што знае, ќе може ли да ми објасни како да ставам/изменам мод? :back:

Бидејќи не знам како оди процедурата.

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
hm odam i ja da spustam nekoe koli4e onie starite dosadni stanaa

go simnav ova bmw go smeniv preku openIV e sea ne mozam da smenam vo handling znae nekoj kako da smenam ?

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Гледав неколку туторијали околу како да се направи сејвгејмот, со различни фајлови и 300 чуда.

И не успеав да го направам, ако некој знае како треба да се направи нека пише по ПП.

Фала однапред.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Гледав неколку туторијали околу како да се направи сејвгејмот, со различни фајлови и 300 чуда.

И не успеав да го направам, ако некој знае како треба да се направи нека пише по ПП.

Фала однапред.

sakas da kazis ako imas nesto zacuvano i go formatiras kompjuterot ili slicno i zacuvanoto koga ke go klajs povtorno za da mozis da igras od kade so si bil.Ako e to ti trebit programa jas ja imam daj msn ke ti ja pustam

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
линк ако може да ја симнам играва?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
hm odam i ja da spustam nekoe koli4e onie starite dosadni stanaa

go simnav ova bmw go smeniv preku openIV e sea ne mozam da smenam vo handling znae nekoj kako da smenam ?
Отвори го handling.dat во Word и смени.

Потоа, зачувај го како word документ, односно handling.txt или слично...
Па преименувај го тоа .txt во .dat

За на крај да биде пак handling.dat

Е сега, јас направив вака и ја рикнав играта, така да направи си бекап :)

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
aha gi imam jas back up na handling i na vehicles taka da ne se sekiram

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Успешно го инсталирав мојот прв ГТА 4 мод.

:)))

За сите што се прашуваат како треба, еве еден корисен клип:

Член од
30 ноември 2008
Мислења
32
Поени од реакции
0
iam dual core e5200 2.5ghz 4gb ram i graficka 9400 so 1gb ke mozam da ja igram igrava?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
iam dual core e5200 2.5ghz 4gb ram i graficka 9400 so 1gb ke mozam da ja igram igrava?
Ако се вратиш неколку страни назад ќе видиш дека дечки со послаби конфигурации можат да ја играат без никаков проблем, што значи дека и ти ќе можеш да ја играш, јас на 2.6 со 2 гб рам и 512 на графичка ја играв без проблем

Член од
30 ноември 2008
Мислења
32
Поени од реакции
0
procitav ama nekoj imase napisano deka mu seckala na 9800gt so 1 gb zato me zbuna

Напишано од Junkie
Додека сме кај графичките мене со 9800 ГТ 1гб ми кочи по малку но сепак се игра одлично, инаку сум околу 60% од играта овие денови продолжувам...

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
procitav ama nekoj imase napisano deka mu seckala na 9800gt so 1 gb zato me zbuna

Напишано од Junkie
Додека сме кај графичките мене со 9800 ГТ 1гб ми кочи по малку но сепак се игра одлично, инаку сум околу 60% од играта овие денови продолжувам...
Кај мене на 8600GT не сецка, и тоа бројката во опциите ми е ставена скоро до крај, така да ако не пробаш нема ни да знаеш

Kajgana Shop

На врв Bottom