- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 1.346
- Поени од реакции
- 184
ima nekoj smeneto kola vo gta 4 i dali fukcionira i dali ima nekoj dodadeno brzinometar jas dodev ama ne raboti
SAmo da znes kakvi koli imat.
A i so enb series programa ja igram
ima nekoj smeneto kola vo gta 4 i dali fukcionira i dali ima nekoj dodadeno brzinometar jas dodev ama ne raboti
Гледав неколку туторијали околу како да се направи сејвгејмот, со различни фајлови и 300 чуда.
И не успеав да го направам, ако некој знае како треба да се направи нека пише по ПП.
Фала однапред.
sakas da kazis ako imas nesto zacuvano i go formatiras kompjuterot ili slicno i zacuvanoto koga ke go klajs povtorno za da mozis da igras od kade so si bil.Ako e to ti trebit programa jas ja imam daj msn ke ti ja pustam
Отвори го handling.dat во Word и смени.hm odam i ja da spustam nekoe koli4e onie starite dosadni stanaa
go simnav ova bmw go smeniv preku openIV e sea ne mozam da smenam vo handling znae nekoj kako da smenam ?
Ако се вратиш неколку страни назад ќе видиш дека дечки со послаби конфигурации можат да ја играат без никаков проблем, што значи дека и ти ќе можеш да ја играш, јас на 2.6 со 2 гб рам и 512 на графичка ја играв без проблемiam dual core e5200 2.5ghz 4gb ram i graficka 9400 so 1gb ke mozam da ja igram igrava?
Кај мене на 8600GT не сецка, и тоа бројката во опциите ми е ставена скоро до крај, така да ако не пробаш нема ни да знаеш