GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
И вака некој што знае, ќе може ли да ми објасни како да ставам/изменам мод? :back:

Бидејќи не знам како оди процедурата.

hm odam i ja da spustam nekoe koli4e onie starite dosadni stanaa

release_v1.1.jpg

go simnav ova bmw go smeniv preku openIV e sea ne mozam da smenam vo handling znae nekoj kako da smenam ?

Гледав неколку туторијали околу како да се направи сејвгејмот, со различни фајлови и 300 чуда.

И не успеав да го направам, ако некој знае како треба да се направи нека пише по ПП.

Фала однапред.

Гледав неколку туторијали околу како да се направи сејвгејмот, со различни фајлови и 300 чуда.

И не успеав да го направам, ако некој знае како треба да се направи нека пише по ПП.

Фала однапред.

sakas da kazis ako imas nesto zacuvano i go formatiras kompjuterot ili slicno i zacuvanoto koga ke go klajs povtorno za da mozis da igras od kade so si bil.Ako e to ti trebit programa jas ja imam daj msn ke ti ja pustam

линк ако може да ја симнам играва?

hm odam i ja da spustam nekoe koli4e onie starite dosadni stanaa

release_v1.1.jpg

go simnav ova bmw go smeniv preku openIV e sea ne mozam da smenam vo handling znae nekoj kako da smenam ?

Отвори го handling.dat во Word и смени.

Потоа, зачувај го како word документ, односно handling.txt или слично...
Па преименувај го тоа .txt во .dat

За на крај да биде пак handling.dat

Е сега, јас направив вака и ја рикнав играта, така да направи си бекап :)

aha gi imam jas back up na handling i na vehicles taka da ne se sekiram

Успешно го инсталирав мојот прв ГТА 4 мод.

:)))

gtaiv2009080512540932.jpg

gtaiv2009080512541271.jpg

gtaiv2009080512541531.jpg

За сите што се прашуваат како треба, еве еден корисен клип:

iam dual core e5200 2.5ghz 4gb ram i graficka 9400 so 1gb ke mozam da ja igram igrava?

iam dual core e5200 2.5ghz 4gb ram i graficka 9400 so 1gb ke mozam da ja igram igrava?

Ако се вратиш неколку страни назад ќе видиш дека дечки со послаби конфигурации можат да ја играат без никаков проблем, што значи дека и ти ќе можеш да ја играш, јас на 2.6 со 2 гб рам и 512 на графичка ја играв без проблем

procitav ama nekoj imase napisano deka mu seckala na 9800gt so 1 gb zato me zbuna

Напишано од Junkie
Додека сме кај графичките мене со 9800 ГТ 1гб ми кочи по малку но сепак се игра одлично, инаку сум околу 60% од играта овие денови продолжувам...

procitav ama nekoj imase napisano deka mu seckala na 9800gt so 1 gb zato me zbuna

Напишано од Junkie
Додека сме кај графичките мене со 9800 ГТ 1гб ми кочи по малку но сепак се игра одлично, инаку сум околу 60% од играта овие денови продолжувам...

Кај мене на 8600GT не сецка, и тоа бројката во опциите ми е ставена скоро до крај, така да ако не пробаш нема ни да знаеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom