GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
go resif problemot odvaj ne mi odese nikade netov nisto ne mozev da spustam ama se ok e .sepak fala

a so velite za konfiguracijata na slika ta so pja pisit tamy

a za sto sluzat pacovite sto se izlezeni? da ne gi simnuvam za dzabe a ako nemkoj gi ima dali rabotat?

a za sto sluzat pacovite sto se izlezeni? da ne gi simnuvam za dzabe a ako nemkoj gi ima dali rabotat?

Pazi sto simnuvas ako go spustiv Patch 1.0 ko izmackana ke ti e slikata,So PAtch2 kaj mene uba e ,a so eden ponov najnov go spustiv i ne se pustase igrata pa morav reinstal .Jas Ti go preporacvam Patch 2.:tv:

ok fala ja vaka bi odel sea za sea dobra e a i da ne utnam nes so patchovite nema da ja patciram a ke probam da stavam brzinometar da vidam kolku idat kolite

Bo so modoj kladov na GTA,mn jaki a imam i programa za kreirajne modoj mn jaka e evo edna slika.A I se vika zmodeler

Го има ли некој пробано 1,0,4 пачот за ГТА 4?
и шо има ново да знам дали да го симнувам.

dali imat problem vo gta deka mi zafjkat 529 ram a imam vo igrava 503,za nekolku mb pojke.:toe:

Сеа планирам да си ја купам ЏИ ТИ ЕЈ 4 за Плејстејшн 3 :vozbud::vozbud:

Abe so preme za modoj za gta iv nemat mnogu.Pak motori da ne zborvime 8 se i istite.Ne znam kako da ja rabotam programata za modoj krerajne na gta iv.Ako znet nekoj neka napret.

Некои од модовите

release_v1.1.jpg

CaymanS_logo.jpg

gt500_shelby.jpg

lancia_delta_integrale_martini_edition_sm.jpg

AUDI_R8_4.2_FSI.jpg

R3511_2.jpg

Ја пуштам на download деновиве, мојата верзија ја "заебав" со некои trainers.
Конечно почнаа и коли да прават, редно време беше.

MAC da ne znes da ja koristis programata za kreirajne modoj na iv se vikat zmodeler

Има некој проблеми со играва на windows 7 ?

ima nekoj smeneto kola vo gta 4 i dali fukcionira i dali ima nekoj dodadeno brzinometar jas dodev ama ne raboti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom