GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Финтата е да ја поминеш играта без шифри:tapp:
Уште не сум ја земал, глупо е да коментирам пред време, ама сепак мислам дека без шифри е боље:icon_lol::icon_lol:

Кога ќе го пројдем крајот, ќе ги пишем шифрите за дополнителна забава :)

Може ли да се игра мултиплеер пиратски?

Финтата е да ја поминеш играта без шифри:tapp:
Уште не сум ја земал, глупо е да коментирам пред време, ама сепак мислам дека без шифри е боље:icon_lol::icon_lol:

Абе знам ја добро која е финтата, ама тешко е без шифри, ќе гинеш ко пес. :icon_lol:

како ви се игра со шифри. упропастена е цела игра така, нема филинг уопште ако не се испотиш.

Без шифри би ја играл играва не чини поинаку да се игра.

Ај турете тука еден линк од пачот (ја најдов 2, едниот е 32 МВ другиот е 65 МВ :toe:)

И дајте крак по ПП за него, ај... :)

Остави го пачот,го ебел звукот.

Него,еве како кулира Нико пред да изврши некои масовни убиства.
They say Liberty City is an ugly city,well i don't see it from this screamshot!
nikochilloutlk9.jpg

Mi treba malce pomos. Moze li nekoj da mi kaze so treba da se pravi na taa prvata misija so Manny odkoga kje go pratam crnecoti koga kje zastane. Mi vika kao i jas da se parkiram pozadi nego ali stoev edno 3-4 min i ne izreagira niso:S:S

Да не знае некој како се дига мотор на едно тркало ? Знам како се прави 360ка кога ќе скокнеш од нешто, ама вака уз возење незнам на кое копче е.

Да не знае некој како се дига мотор на едно тркало ? Знам како се прави 360ка кога ќе скокнеш од нешто, ама вака уз возење незнам на кое копче е.

Пробај на нумеричкиот дел од тастатурата. Така беше за претходните GTA

Пробај на CTRL јас така го правам..:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom