krume1995
Гејмер
- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 308
- Поени од реакции
- 13
Па на My computer so desen klik properties i ke ti dade info za tvojot kompКај да проверам да видам дали ми е сервис пак 3 да видам дали ќе сака да ја пушти играва?
Па на My computer so desen klik properties i ke ti dade info za tvojot kompКај да проверам да видам дали ми е сервис пак 3 да видам дали ќе сака да ја пушти играва?
Баш напротив, тоа е реално..Фати со 100 km/h влези у некоја кривина со толкаво џипиште, да видиш дали нема да повлече...Стварно импресивно изгледа играва, но некако возењето тапа го направиле. Многу тешко се врти многу занесува колата.
Да не мислиш на мисијата кога еден го држи роман и пука во тебе? Ако е таа вака ке направиш: Земи си снајпер и кога ке стигнеш до тој "Главниот" ке му центрираш убаво во глава и пукај! ПозЗаглавив на една долга, а тешка мисија.. финтата е што ако зафркнеш нешто при крајот на мисијата (пр. по грешка го убиеш Роман, како што направив двапати ), мораш да ја играш од почеток затоа што нема некој поблизок checkpoint. Два дена немам мрднато од таму зашто губам желба за играње веќе, баш поради тоа што треба цела мисија од ново да ја играм..
Отприлика 30-32 илјади денари.Колку ќе ме кошта сосема нов комјутер, со конфигурациите што ги бара GTA IV ? Некој ако знае, нека пише...
Фала однапред :smir:.
Не Одлично, ама нема да сецка опасно.Ке се игра добро на:
AMD Athlon X2 Dual Core 2.6 5200+
4 (3.25) GB of RAM
8800GT 512RAM GDDR3
?