GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
aj kazete dali i oficijalno e ispadnata za pc i ako e ispadnata sto performansi bara?

aj kazete dali i oficijalno e ispadnata za pc i ako e ispadnata sto performansi bara?
А ти читаш на предходните страни или лошо се чешлаш
16 пати постави исто прашање и 16 пати добиваш ИСТ одговор
НЕ Е ИЗЛЕЗЕНА ЗА РС И НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ ДО 2009 ГОДИНА АМАН

Што чудо ќе беше ова еј. :tapp:

GTA4: sold 6 million copies, made $500 million - http://kotaku.com/387934/nyt-gta-ivs-sold-6-million-copies-made-500-million

Cccc a igrata ne e neshto spektakularno, za ovaa visoka prodazba e vinoven samo hype-ot shto go imashe igrata.

Грешка си тука. Според ова што го имаш пишувано, 100% не ја имаш играно играта. BTW имаш ли PSN Account? Ако имаш адни ме, PolarisMK ;).

Gledaj mene ni GTA3 ne mi se svigashe, jas ja simnav GTA4 zohsto site ja falea i na net dobi chisti desetki, ama ne e toa shto ocekuvav. Milsam ako ti se sviga GTA3 togash GTA4 e ludilo ama ako ne si po toj stil na igranje GTA4 nema da ti go smeni mislenjeto. Ne vikam deka e losha igrata samo deka ne e moj tip igra :)

P.s. Inace likot so koj igrash e Srbin ili Hrvat ushte neznam tocno, ima u odredeni sceni zbori Srpski/hrvatski so svojot rodnina :D

Gledaj mene ni GTA3 ne mi se svigashe, jas ja simnav GTA4 zohsto site ja falea i na net dobi chisti desetki, ama ne e toa shto ocekuvav. Milsam ako ti se sviga GTA3 togash GTA4 e ludilo ama ako ne si po toj stil na igranje GTA4 nema da ti go smeni mislenjeto. Ne vikam deka e losha igrata samo deka ne e moj tip igra :)

P.s. Inace likot so koj igrash e Srbin ili Hrvat ushte neznam tocno, ima u odredeni sceni zbori Srpski/hrvatski so svojot rodnina :D

Зависи која GTA 3 си ја играл. Сигурно не си ја играл San Andreas чим викаш не ти се виѓа играта...

Gi imam i Vice City i San Andreas doma mi stojat na polica nekolku pati se trudev da ja zasakam igarata ama teshko :) GTA4 ke ja pominam do kraj pa neznam shto da e :)

Ако го имаш се ова во потписот тогаш.............Само Wii ти фали :)
Инаку,пробај друг жарн,можеби Need for Speed или нешто,ако GTA не ти лежи.

niko belic e srbski veteran koj se borel vo bosanskata vojna

Искрено да ти кажам ГТА3,GTA Vice City , GTA San Andreas, вкупно сите три можеби ги имам играно едно 3-4 сати. Ама ГТА4 е нешто сосема друго. Прво играта има спектакуларна приказна, и игривоста е сосема подобра за разлика од другите, Cover System от е закон.

Ke vidime :) denovive samo Gears of War ja igram nikako da ja pushtam GTA4.

Искрено да ти кажам ГТА3,GTA Vice City , GTA San Andreas, вкупно сите три можеби ги имам играно едно 3-4 сати. Ама ГТА4 е нешто сосема друго. Прво играта има спектакуларна приказна, и игривоста е сосема подобра за разлика од другите, Cover System от е закон.

Абе работава не е дека претходните ГТА не чинеа или слично... За тоа време и за технологијата на која беа реализирани игрите беа револуција баш како што е случај денес со ГТА4... А иначе мислам сите ГТА имаат одлична приказна игривост и се... А секако со напредокот на технологијата напреднува и игривоста анимациите... Колку коњи толку работа шо би се рекло... Поздрав....:helou:

Ех, изгледа е лудило играва... Само ево како шо гледам немат за PC... :(
А дали има за PS2!?
Ако нема, кој ќе дава пари за XBox360 или PS3... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom