Фан Клуб: Динамо Загреб

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Абе глуп (извини али морав)!

Има разлика да поставиш клипови ала Динамо, ала мрзим Звезду, али ова се песни кои повикуваат и потсетуваат на злосторство, на геноцид. Заеби мешање политика, ова е бетер од тоа. Ова е најлошото нешто што можеш да го поставиш. Па и во самата Хрватска го забрануваат, а ти тука најде да го пропагираш. Не знам што да ти кажам више.:uvo:

Размисли малку пред да поставиш нешто вакво.
абе ТОРКО...........што тебе толку те засегна песнава??????песната е Хрватска и нејзиниот народ,држава во која игра Динамо............да не сакаше да постирам "нема крста без три прста":pos2:(да напоменам кој е фашистички поздрав)
како што напоменав повеќе СРБОМАН ќе навредиш со хрватски килипови,музика,навивачи итн отколку вистински Србин:kesa:
па подобро народов да ја слуша музиката од Томпсон(кој дига адреналин на национална свест) отколку комунистот Бора Чорба упс извини сега е националист:pos2:

(извини за клипот,не мислев да те навредам:smir:, се разбира ако си Србин,а ако си србоман :pusk:)

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Усташи - Покатоличувани Срби
Бошњаци - Потурчувани Срби,
А тебе, гоне ти се познава дека си усташа.
Мразам мешање на политика во спорт, но се гледа дека сакаш дискусија околу тоа прашање, оти си проусташки настроен а јас па такви највеќе мразам.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Мразам мешање на политика во спорт, но се гледа дека сакаш дискусија околу тоа прашање, оти си проусташки настроен а јас па такви највеќе мразам.
Црнците-афрички срби
ескимите- антатртички срби
Азијатите сите се срби(затоа е и тоа Србија до Токија)
Марсовците се вселенски срби
.....................................................................

Ај иди губи се од тука,вие први почнавте со јадење бурек.Против сум тука да се постираат и устешки и четнички работи и да се меша политика со спорт(види еден мој пост за тоа),али кој к*** баравте овде први да мешате политика со спорт и да мешате усташи и четници и Туѓмани и Милошевиќи.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
ние Македонците какви срби сме?:nesum:
за греота си:(

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Хахаха... сите настанале од Србите. Кој те лажел бе, малечок. А србоманите кај нас како настанале?!

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Срби-Православни Хрвати:pos2:

ние Македонците какви срби сме?:nesum:
за греота си:(
СРБОмани:kesa:

Хахаха... сите настанале од Србите. Кој те лажел бе, малечок. А србоманите кај нас како настанале?!
па првин настанал Србинот по после светот

и доста забегавме од темата:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

минатата среда БББ против Поморац, куп утакмица...

Толку за фамозната верност и јаката бројка.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
па подобро народов да ја слуша музиката од Томпсон(кој дига адреналин на национална свест) отколку комунистот Бора Чорба
Штом стварно го мислиш ова, толку веќе од мене.
Бесцелно е да разговарам со тебе.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Среда,13 часот,куп утакмица со второлигаш...........
имало и помала бројка....пред да се "обединат" на една утакмица(пред 3 недели) беа одвај 50:vozbud:
многу лош ден и саат.........но сепак Загреб,не е како Скопје,(зборам за жители и за фудбалски фанатици) па да се правдаат.......но тие си знаат:wink:

Штом стварно го мислиш ова, толку веќе од мене.
Бесцелно е да разговарам со тебе.
:helou:

една од причините зашто ги почитувам BBB:)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
имало и помала бројка....пред да се "обединат" на една утакмица(пред 3 недели) беа одвај 50:vozbud:
многу лош ден и саат.........но сепак Загреб,не е како Скопје,(зборам за жители и за фудбалски фанатици) па да се правдаат.......но тие си знаат:wink:

:helou:
Кога тоа беа 50?

Иначе многу лошо време,луѓе имаат работа(преку 90% е вработеноста во Загреб),факултет,школо,а не верувам дека некој ќе избегава работа/школо/факс за Поморац.Бараа БББ поместување во вечерен термин,но од управата ги одбија дека струја не им се плаќало за рефлекторите.:tapp:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Кога тоа беа 50?

Иначе многу лошо време,луѓе имаат работа(преку 90% е вработеноста во Загреб),факултет,школо,а не верувам дека некој ќе избегава работа/школо/факс за Поморац.Бараа БББ поместување во вечерен термин,но од управата ги одбија дека струја не им се плаќало за рефлекторите.:tapp:

:kesa:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Среда,13 часот,куп утакмица со второлигаш...........
Ме заболе, они викаат се најдобри а богами и ти исто ... Ова не е најдобро...

Оправдувања може до утре да се наоѓаат...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Од лани,мислам дека е ова со Унешиќ(трета лига),слична ситуација,пред утакмица.

Ме заболе, они викаат се најдобри а богами и ти исто ... Ова не е најдобро...

Оправдувања може до утре да се наоѓаат...
Најди работа,па иди си од нејзе за една утакмица.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Најди работа,па иди си од нејзе за една утакмица.
Сакаш да ми кажеш дека 90% од трибината им се вработени и не можат да искочат за својата најголема љубов...Хммм, чудно како до сеа не основале академија која ќе се вика БББ...

Kajgana Shop

На врв Bottom