/gone/87
+++FOR CLEAN SKOPJE+++
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 1.769
- Поени од реакции
- 119
па ја како што знам и United Force,Blue Union и Таурунум се од Белград па немам ништо против нив......немам ништо против Делии и Гробари...но НАЈМНОГУ МРАЗАМ(после Албанци) прогробари и проделии од Скопје и Македонија.....нешто во што и ти припаѓаш:kesa: т.е.!
Ti bace imas nekoj problem so belgradskite klubovi mene taka mi stoi ovaa rabota ! Imas problem bidejki poveke skopjani navivaat za belgradski klubovi otkolku za Vardar:pos2::pos2: So ova dokazuvas deka patis od kompleks na niza vrednost!
a da itaa 10to clena grupa na zeleznickata vo belgrad ako se setaa so znameto kujznae kolku kjotek imat jadeno ! :pos2::pos2::pos2:
![Дрк :drk: :drk:](/styles/default/xenforo/emot/drk.gif)
а тие Скопјани што навиваат за звезда и партизан ми се на исто ниво со Албанците....НЕ ПРАВАМ РАЗЛИКА додека едните плукаат по нашата татковина,другите ја БРУКААТ..........Македонец пее чича Дражан,Косово,звезда ми је све на ГРЧКИ,Ко то лаже.............итн
и пак ќе напоменам темава е Динамо(ако сакате да дискутираме за прозвездашите и пропартизаноците од Македонија,одите на друга тема навивање или сл)
![](http://s1.trosjed.net.hr/trosjed/avatari/60800a_0_XoJ4J.jpg)
ти изгледа не само што си квазиделија туку ис си србоманче
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
си се шетаа дури и низ Белград си отидоа во Пионир,запеаа Динамо,Динамо...на што Гробарите се попалија но сепак не дојде до физичка пресметка поради преголемата присутност на органите за одржување на ред и мир
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
само никаде не гледам fight помеѓу гробари и БББ
...........а гробари истото го направија(не сакаа да испаднат пички дека не можат да отидат во ЗГ) па ги снајде ова: