Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да знаеш дека е. Причините лежат во типовите како Стево и типките како...кој е паметен ќе сфатиSeksot ova, seksot ona... seksot vaka, seksot taka.... Ne mislite deka seksot e malku precenet?
Тоа ти се типични девијации во модерните општества. Демек свеста дотаму им напреднала, па љубовта не е битна, и нешто тераат love and happiness стил, што според мене одамна беше актуелен и веќе не треба да се експонира.Pa u pogled na toa sto se se sveduva na seks... mislam kade e ljubovta... pola od lugjeto te gledaat kako potencijalen seksualen objekt a ne kako licnost
љубов без секс не иде...
Иде точно е,исто така точно е дека е преценет но убаво си кажа Скул во постот преценет за оние кои го немаат а за другите е нормална работа :wink:ете...љубов без секс не иде а секс без љубов иде
значи, се согласувам..преценет е...нема што повеќе да се збори.
Иде точно е,исто така точно е дека е преценет но убаво си кажа Скул во постот преценет за оние кои го немаат а за другите е нормална работа :wink:
ете...љубов без секс не иде а секс без љубов иде
значи, се согласувам..преценет е...нема што повеќе да се збори.
ЉУБОВ БЕЗ СЕКС НЕ ИДЕ.........демек ако немам секс не знам што е љубов......... шие ми га џуро, никој не можи да ме убеди дека ако немаш секс не знаеш што е љубов, или што значи да се сака, сексот можеби доведува до посебно задоволство, но треба самиот да дојди затоа луѓето се разликуваат од животните затоа што имаат чуства, а за сексот ќе си дојди сам по себе тогаш кога е времето, и тогаш ќе биди најубав
ЉУБОВ БЕЗ СЕКС НЕ ИДЕ.........демек ако немам секс не знам што е љубов......... шие ми га џуро, никој не можи да ме убеди дека ако немаш секс не знаеш што е љубов, или што значи да се сака, сексот можеби доведува до посебно задоволство, но треба самиот да дојди затоа луѓето се разликуваат од животните затоа што имаат чуства, а за сексот ќе си дојди сам по себе тогаш кога е времето, и тогаш ќе биди најубав
Иде точно е,исто така точно е дека е преценет но убаво си кажа Скул во постот преценет за оние кои го немаат а за другите е нормална работа :wink:
Дека е преценет-само од оние кои го немаат.На останатите нормални смртници сексот им е нормална работа исто како и одењето на шопинг.