Demonoid повторно on-line

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Дајте и за мене PLS да не има повеке Македонци, мене само за спуштање ми треба..
pls pls pls

P

Princ

Гостин
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Торентите губат од смисла ако секој ги користи само за спуштање. Јас купив нов хард диск со 500ГБ капацитет само за да давам, бидејќи тоа е примарната точка на торентите.
Тебе со овој начин на размислување и пристап никогаш не би ти дал покана.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Па Princ, ако се има неограничен интернет, може твоето да упали :)

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Најбуљашка работа е да се скине торентот одма после даунлоуд или да се ограничи на 1 кб аплоуд.
Моментално ги аплоудувам:Lepa sela lepo gore,Lost Boys i The Wisdom of Crocodiles.
На времето почнав да ги пуштам Band of Brothers на двд ама рикна демоноид.

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Месец дена сум на форумов(углавно толку време иам и нет:)) ама глеам сите се дружељубиви па пустете еден и на мене(ако имате т.е. сакате) по ПП..позз :helou:

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
a btw негде прочитав на форумов дека секој петок имало отворени регистрации..па денес веке е петок а нема..ја сум грешка или...??:tapp:

С

Спенсер

Гостин
Sorry, NO CAN DO, i ja go zemav preku prijateli odvaj i sum se obvrzal deka nema da davam na neprovereno, oti ako mu dades na nekoj sto ce pravi nekoi buljaski raboti na sajt i tebe te brisat avtomatski. Bez ljutis mislam, gledam nekoi drugi davaat ama ja ne sum "drugi" :) jas sum renomiran brend :) i garantiram za kvalitet :coffee:
друже, а за мене ке може??ја проверен сум нели?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Што е разликата помеѓу тоа да си регистриран и да ги симнуваш торентите од тука?:toe:

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Јас повеке симнувам од eWarez.com.mk имам RS акаунт и лета fullspeed, али стално се наоѓа и по некој торент :wink:

warlic MKD

КирЕ..Поштарот
Член од
16 септември 2008
Мислења
270
Поени од реакции
5
Кога вака по втор па т ќе размислам, ептен малку имате постови, а едниот е регистраин пред 10 месеци, а има само 11 мислења......

Ќе ги чувам поканите за некој веќе докажан член :smir:
Moже на мене една покана плс ..

warlic MKD

КирЕ..Поштарот
Член од
16 септември 2008
Мислења
270
Поени од реакции
5
фрлете една покана накај мене по ПП .. бев регистриран ама си заборавив пасс. и си заборавив емаил на кој треба да си вратиш пасс.. ајде една фрлете . натука

Kajgana Shop

На врв Bottom