TpH_Bo_OkO
Трноризец
Бев, видов, си отидов...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бев, видов, си отидов...

За да бидеш политичар треба да си човек без чувства, човек кој знае да гледа во очи и да лаже, човек кој нема да го јаде совеста што си ги наполнил џебовите, за сметка на некој кој умира од глад итн. итн.
Но, ако зборуваме општо, тогаш од сите наведени функции, мислам дека најдобра е функцијата пратеник. Гледајќи кој се не стана пратеник и како го помина мандатот од 4 години, кај присутен, кај отсутен, притоа без ниту еден збор да каже од говорницата, мислам дека најдобар избор е пратеник. Само дигаш два прста, или притискаш копче и ич не му ја мислиш, други мислат за тебе и ти кажуваат кое копче да притиснеш.
Напред Бранко!!! Само не кажа дали по еден или по двајца членови ќе вработиш од секое семејство? :pos2:
Mislis na toa da se najdes na funkcijata ili na namaluvanje na nevrabotensosta i platite od 1000 evra???
Prvoto ti e epten neostvarlivo.....!!! Redot na cekanje e veke 100 km.dolg...

Нема шанси....за да бидеш политичар у државава треба да мислиш и работиш ко останатите за да успееш....искрени политичари што се залагаат за народот тука нема, кога би имало ке бидат исфрлени од овие другиве...затоа никако политичар, нејкам да ме пцуе толку народ![]()

Бев, видов, си отидов...

Dobar izbor, sreken za Makedonija.....
I jas proceniv deka e najdobro za site da si otidam.....mnooogu odamna![]()

Verovatno i ja bate...Ако бев политичар, ќе бев во ХАГ. Во Шевенинген поточно.

Verovatno i ja bate...![]()

!!!