Еднаш курва секогаш курва

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
!

Нема врска ќе го преформулирам тоа не знам дали за пари сексуални услуги даваше, ама дека е леснодајка е. Па затоа ќе ја наречам љубителка на сексот.
Не не ми дава, него сакаше да ми ги земи на насилен начин. Е сега да имаше скандал што мислиш ти кој ќе беше крив? Малото и нежно девојче или големиот јас? Јас сигурно тврдам дека втората варијанта ќе беше.
Курвинско однесување е однесување на курва, непристојно, вулгарно гледа да те искористи итн.
А еднаш џибер - засекогаш џибер, пасува во муабетов? Каков скандал би направил ти за фстаците, жити кариера? Би ја фатил за гуша? Би и свиткал рака? Би и рекол „ороспија!“? Аман со ставов!!?:))
Курвата на маса се гледа? Освен ако не преговарате за цена на масата, никако немаш право да и залепиш некаква етикета за тоа каков и е погледот кон љубовта, сексот, лапањето... Можеш евентуално да зборуваш дека е невАспитана, сељанка, досадна... Ама курва, бе?:)) Јас тврдам дека ни по облекување, ни по фризура, ни по места на излегување не се гледа дали е една девојка курва или не...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А еднаш џибер - засекогаш џибер, пасува во муабетов? Каков скандал би направил ти за фстаците, жити кариера? Би ја фатил за гуша? Би и свиткал рака? Би и рекол „ороспија!“? Аман со ставов!!?:))
Курвата на маса се гледа?
На маса се гледа :), т.е. по нејзиното курвинско однесување. Тоа дали би ја фатил за гуша или би и свиткал рака сигурно не, затоа што таа со нејзиното курвинско однесување сигурно сакаше да го испровоцира тоа.
Него сите ние си имаме степен на прифаќање на работите, надалеку познатата промискуитетна девојка прифаќа само да се однесува како ѓубре, и да се однесуваат спрема нејзе како спрема ѓубре. Еби или ќе те ебат тоа е нејзината филозофија, таа не можи да прифати дека околу нејзе има фини и пристојни мажи и жени и смета дека сите се курви и силеџии само се лицемери и не го покажуваат тоа.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Нема да се промене

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Yeah, right... Јас пробувам да го испровоцирам дебилот што ми е во потпис едноставно зошто сметам дека е ретардиран а воедно неписмен. Забавно е, додека не се предозираш од нивото на срање што тежи во него... Не знаев до сега дека тоа ме прави курва. (зошто нели, истото однесување го имам со некој на кој усм му го фрлила ремет пикот и во живо.
Не знам што тебе толку лично те погодува мојот коментар :), не беше на истата маса не ја знаеш ситуацијата затоа што не си учествувала лично.
Е сега ремет пикот, во мојов град велиме се заебаваме позитивно, а кога е негативно негативно се сеќава. Прво е невкусно неубаво и со лоша намера, а за болдираното сама си дојде до заклучок јас ништо не реков :helou:.

Јас знам едно неверојатно фино девојче (на маса) која би ти дала за парфемче, штикли или чанта... Во неа нема никакво однесување како со ѓубре. Ставот ти е затуцан.
Е тоа ти се вика лице за пред другите, таа едноставно глуми ама кога тогаш ќе го покажи нејзиното вистинско лице.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Прво е невкусно неубаво и со лоша намера, а за болдираното сама си дојде до заклучок јас ништо не реков :helou:.
Па секако дека е невкусно, неубаво и со лоша намера.... Реално, додека ми е забавно - ми е гајле :)) Само не разбирам како тоа го поврзуваш со секс-етикетата „курва“?:))

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Реков јас,курва мулти-наменски збор е кај нас :pipi:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Па секако дека е невкусно, неубаво и со лоша намера.... Реално, додека ми е забавно - ми е гајле :)) Само не разбирам како тоа го поврзуваш со секс-етикетата „курва“?:))
Види темава не е само сексуално туку и карактерно курва така пиши на почеток и за тоа и пишувам.
Терај дури ти е забавно, а замисли ти да си од другата страна колку ќе биди тоа забавно :helou:.

П.С. Што е тоа Џибер?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Види темава не е само сексуално туку карактерно курва така пиши на почеток и за тоа и пишувам.
Терај дури ти е забавно, а замисли ти да си од другата страна колку ќе биди тоа забавно :helou:.

Карактерно е курва девојката која што се „курва“ (како глагол, последново). Не е карактерно или било како курва таа која е многу дрска, невоспитана, досадна, напорна, нападна итн итн итн... Не е на изглед курва таа која е разголена, накитена, нашминкана... Ирелевантно е се останато ако она се „курва“ (пак како глагол).
Курвештилукот е добро дефиниран со ебење, дај немојте ф’стаци, муабети и играње по маси да убацувате овде!

Види темава не е само сексуално туку и карактерно курва така пиши на почеток и за тоа и пишувам.

П.С. Што е тоа Џибер?

п.с. Џибер е кабадаја на скопски начин. Дебели ланци, бричени глави, селски напумпани мускули... Целото тоа исфилувано со најретардираното „лук ет мај хјуџ дик“ однесување кое може да се замисли.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111

П.С. Што е тоа Џибер?

Да не си од Битола,ми се чини само туку употребваме курва за "bitch"?
На пример за Каролина Гочева често знам да кажам дека е “курва“ а да мислам на карактерот.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Курвештилукот е добро дефиниран со ебење, дај немојте ф’стаци, муабети и играње по маси да убацувате овде!

п.с. Џибер е кабадаја на скопски начин. Дебели ланци, бричени глави, селски напумпани мускули... Целото тоа исфилувано со најретардираното „лук ет мај хјуџ дик“ однесување кое може да се замисли.
Па да девојката е промискуитетна не само што беше некултурна, разголена, туку следеше муабет дупење, туширање, кама сутра, а местото и времето не беше соодветно за тоа. Мислам настрана од тоа што сакаше да ме понижи.

Значи џибер е скопски педер на нашки :smeshko:.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Епа брат, затоа не треба да се љутат жените на мажите дека ги викаат курви. Сами си ја наметнуваат таа етикета. Ете и ти се сложуваш. :jaj:
Како што жените (сите до една калкулираат), така тоа го прават и мажите (сите до еден). Истото се вика избор на партнер, и претпоставува потсвесно и свесно вагање на прос и конс.
Значи, ако тоа е синоним за курва, тогаш се што е човек е и курва.

@bucio...
Отсекогаш си имал "специфични" ставови:smir:

Убаво рече еден член...
Не ми дава од смоките...курва!!

Среќа шо вашите морални судови немаат реална моќ. Бетер сте од средновековна инквизиција у дефинирање на грешно и правилно и eтикетирање.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Алекс и Анастазија смирете ги нервите,иако знам дека е тешко,но игнорирајте се.Ова како опомена:back:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
Што би рекол еден пријател: „Моралот умре кога Ричард Гир ја зеде Џулија Робертс за жена во Pretty Women“ :)

Не дека се согласувам со тоа, ама се совпаѓа со некои од мислењата на темава :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Алекс и Анастазија смирете ги нервите,иако знам дека е тешко,но игнорирајте се.Ова како опомена:back:
izvini Leandra,ama sto mozev,me provocira...

p.s.ama sepak ne otidov off topic,neli?:smir:

M

marsovka

Гостин
Значи сепак се курви :pos2:
шала на страна...

туку што стана со еманципацијата...дигитрон место вагина?:pos2:

нели сега и од чисто задоволство треба да имате секс? или тоа остана во теорија
прородна селекција тие ние калкулираме кој е најспособен искрено ти би прифатил твоето дете да носи гени на лузер?

Епа брат, затоа не треба да се љутат жените на мажите дека ги викаат курви. Сами си ја наметнуваат таа етикета. Ете и ти се сложуваш. :jaj:
Кхм ...
природна селекција а тоа то вие мажите кењнкате и не сакате да ја платите цената тоа друга работа
сеа под цена не се подразбира само пари,туку стабилност и верност

И кога калкулираме калкулираме дали вие ќе бидете со нас за кратко време или пак ќе ни дадете сигурност и заштита и ќе бидете постојани добри провајдери:jaj:
Али јеби га вие пак ќе цвилите дека ние сме вакви,такви,онакви и со задоволство ќе лепите етикети пошто се разбира не сакате да ја платите цената а сакате да изгравате мажи..е па се нема се бе деца

Kajgana Shop

На врв Bottom