Buterfly
*Just Fabulous*
- Член од
- 4 јули 2006
- Мислења
- 4.616
- Поени од реакции
- 114
Деца ај не се закачајте изгледа БЦ се увел у ликот на еднооки.
боже прости му на БЦ незнае што прави:pop:
Лелее немам коментар , катастрофа
Деца ај не се закачајте изгледа БЦ се увел у ликот на еднооки.
боже прости му на БЦ незнае што прави:pop:
Јани ти ли си бе ебате цинцарот? Пошо не ми се верува дека има некој друг, па макар и влав да ми изиграва апологет овде на БЦ. Слабоумно дете нејако свати, БЦ-ката превенствено тебе, неговиот гласач и апологет ти плука во лице со ваков сељачко-“мангупски“ однос. Ние останатите можеме само да се почудиме и мазохистички да си ц’цкаме колкав кретен имаме за претседател.Нешто кое не би го поверувал беше дека има некоја будала која ќе се шегува на сметка на земјоделците и ќе прашува дали влечеле рала. Некои не почувствувале што значи да не можеш да го поминеш месецот и да обезбедиш дури и храна, затоа си кажуваат празни муабети.
Колку и да не чини Бранко, во оваа ситуација е во право, навистина работата е сериозна и не е детска игра, почнувајќи од стабилноста на земјата, па се до економската ситуација и најновите случувања со притисокот за промена на името.
Но, битно Владата си ги зголеми платите за 30 и кусур насто, а земјоделците нека влечат рала за ние да можеме да си правиме невкусни вицеви.
.TAKA E BRATUUUU,DA,DA ama izrodive mekedonski go namestija eeejjjj go namestija coekot ,ama on ke se vrati i crna pomracina ke gi izese spiunite.Da beshe Brat Ljube kandidat od VMRO-DPMNE vo 2004 kako sto trebashe da bide, deneska pijanicata nemashe da bide pretsedatel.
Дај боже, дај боже (а инаку јас сум агностик!) само да не испадне и Љубе јалова пењушка ...!.TAKA E BRATUUUU,DA,DA ama izrodive mekedonski go namestija eeejjjj go namestija coekot ,ama on ke se vrati i crna pomracina ke gi izese spiunite.
Nagradno prasanje za site
ne mi se veruva kaj dae on so johan ke si dojdat pa tek togas ke gi vidis segasnive ovdeka kakvi gnili faci ke bidat pa posle ljube i johan eden po edenke gi:locked: :violent1:Дај боже, дај боже (а инаку јас сум агностик!) само да не испадне и Љубе јалова пењушка ...!
Bas me interesira od sto ste se ofajdile ovaa godina. Niedna premia seusta ne e isplatena. Ili od vesnici sto citas si se ofajdil ???A bre moronu,mojata familija raboti zemjodeliei PRVPAT se ofajdivme ovaa godina.Taka da zemi letva i akni se po glava oti vrska nemas sto zboris!!!!!!!!!!!
Точно така, Вмро треба да го остави БЦ и СДС. Тие се готови и полека ќе си влезат во историа. Вмро треба да си ја работи својата работа. Но мене ми личи дека и нив полесно им е да се караат и да се препукуваат него ли да работат. Но со карање резултатите нема да дојдат ни сега ни утре ни задутре.Jas mozam samo da kazam deka B.C. povtorno se vraka na golema vrata, ne za drugo, tuku poradi greskata na DPMNE sto resi da se konforntira so nego. Namesto, kako marginalna licnost, zaboravena i so nizok rejting, da go ostavat da potone vo celosen zaborav, tie resija da se karaat so nego i so toa go stavija vo fokus, pa sega ke mrsi muda.
Ah, be, zosto ni e siromasna drzavata pa ne moze da si dozvoli uste eden avion da kupi.
Elem, makedonski mazohizam, iskonski makedonski mazohizam, nema drugo.
P.S. I Ljube ne e lek. Iako na pravina cmae v zandani.
Bas me interesira od sto ste se ofajdile ovaa godina. Niedna premia seusta ne e isplatena. Ili od vesnici sto citas si se ofajdil ???