БЦ до Владата на РМ: ’Деца не си играјте. Ситуацијата е сериозна.’

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Нешто кое не би го поверувал беше дека има некоја будала која ќе се шегува на сметка на земјоделците и ќе прашува дали влечеле рала. Некои не почувствувале што значи да не можеш да го поминеш месецот и да обезбедиш дури и храна, затоа си кажуваат празни муабети.

Колку и да не чини Бранко, во оваа ситуација е во право, навистина работата е сериозна и не е детска игра, почнувајќи од стабилноста на земјата, па се до економската ситуација и најновите случувања со притисокот за промена на името.

Но, битно Владата си ги зголеми платите за 30 и кусур насто, а земјоделците нека влечат рала за ние да можеме да си правиме невкусни вицеви.
Јани ти ли си бе ебате цинцарот? Пошо не ми се верува дека има некој друг, па макар и влав да ми изиграва апологет овде на БЦ. Слабоумно дете нејако свати, БЦ-ката превенствено тебе, неговиот гласач и апологет ти плука во лице со ваков сељачко-“мангупски“ однос. Ние останатите можеме само да се почудиме и мазохистички да си ц’цкаме колкав кретен имаме за претседател.

Henri

Бивш Будала
Член од
29 јуни 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Нешто не ми јасно........ Изгледа Интел ке мора да ме потсетиш.... Колку години имаше Б.Ц кога првпат стана премиер? Во време кога правевме држава....
Изгледа и тој заборавил :nesum:

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Da beshe Brat Ljube kandidat od VMRO-DPMNE vo 2004 kako sto trebashe da bide, deneska pijanicata nemashe da bide pretsedatel.

Член од
30 октомври 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
Da beshe Brat Ljube kandidat od VMRO-DPMNE vo 2004 kako sto trebashe da bide, deneska pijanicata nemashe da bide pretsedatel.
.TAKA E BRATUUUU,DA,DA ama izrodive mekedonski go namestija eeejjjj go namestija coekot ,ama on ke se vrati i crna pomracina ke gi izese spiunite.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
.TAKA E BRATUUUU,DA,DA ama izrodive mekedonski go namestija eeejjjj go namestija coekot ,ama on ke se vrati i crna pomracina ke gi izese spiunite.
Дај боже, дај боже (а инаку јас сум агностик!) само да не испадне и Љубе јалова пењушка ...! :(

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
:)

Овој човек:

............... што е награда за неговите заложби за победата на Црвенковски на избори кои патем важеа за најнерегуларните до сега.
.................................................
.........................
Nagradno prasanje za site

A kako bese napraven falsifikatot koga Branko C. stana "prestedatel"?

i

Kako bese napraven falsifikatot koga Boris T. stana "pretsedatel"?

Koj moze da utvrdi koj falsifikat t.e. kriminal bese pogolem od ovie dva?

Kade na drugo mesto vo Evropa (Albanija i Kosovo gi odzemam) se slucuvaat vakvi raboti?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Jas mozam samo da kazam deka B.C. povtorno se vraka na golema vrata, ne za drugo, tuku poradi greskata na DPMNE sto resi da se konforntira so nego. Namesto, kako marginalna licnost, zaboravena i so nizok rejting, da go ostavat da potone vo celosen zaborav, tie resija da se karaat so nego i so toa go stavija vo fokus, pa sega ke mrsi muda.

Ah, be, zosto ni e siromasna drzavata pa ne moze da si dozvoli uste eden avion da kupi.

Elem, makedonski mazohizam, iskonski makedonski mazohizam, nema drugo.

P.S. I Ljube ne e lek. Iako na pravina cmae v zandani.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
cudna rabota pazete napadot kako najdobra odbrana.kako za 4 godini nenajdoa vreme dase soberat ustavnite suudii a sega pazi za 2 meseca si resvaaa sto so zakonot z aznaminjata. isega po naredba od nego se vloshuva sostojbata a vamu veli pazi deca nes eigrajte so ogan.ama e providen coekov ko staklo od viski:)..misli narodot pie nafta uste :) .. bogda cua od namesto da resava problemi toj duri do avganistan si otide na shoping:))

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Leleeeeeee ama izmrdal B.C p na R.M:pos2::baeh:

Член од
30 октомври 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
Дај боже, дај боже (а инаку јас сум агностик!) само да не испадне и Љубе јалова пењушка ...! :(
ne mi se veruva kaj dae on so johan ke si dojdat pa tek togas ke gi vidis segasnive ovdeka kakvi gnili faci ke bidat pa posle ljube i johan eden po edenke gi:locked: :violent1:

Член од
28 септември 2007
Мислења
215
Поени од реакции
0
Jas mozam samo da kazam deka B.C. povtorno se vraka na golema vrata, ne za drugo, tuku poradi greskata na DPMNE sto resi da se konforntira so nego. Namesto, kako marginalna licnost, zaboravena i so nizok rejting, da go ostavat da potone vo celosen zaborav, tie resija da se karaat so nego i so toa go stavija vo fokus, pa sega ke mrsi muda.
Ah, be, zosto ni e siromasna drzavata pa ne moze da si dozvoli uste eden avion da kupi.
Elem, makedonski mazohizam, iskonski makedonski mazohizam, nema drugo.
P.S. I Ljube ne e lek. Iako na pravina cmae v zandani.
Точно така, Вмро треба да го остави БЦ и СДС. Тие се готови и полека ќе си влезат во историа. Вмро треба да си ја работи својата работа. Но мене ми личи дека и нив полесно им е да се караат и да се препукуваат него ли да работат. Но со карање резултатите нема да дојдат ни сега ни утре ни задутре.

Тане

„Форумџија во години“
Член од
6 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
А бе, најдобро е да си опозиција...ем лаеш, ем не одговараш за ништо!!:wink:
Многу ги заебаа...затоа што ги избраа!!:tapp: ...:pos2:

Поздрав!

Kajgana Shop