- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 1.436
- Поени од реакции
- 45
Така треба претседателе.... ти си најдобар досега.. Јас гласам за тебе за претседател... Овие деца никогаш од мене нема да видат глас!
Интелигенцијо, не е спорен легитимитетот на лицето БЦ П на РМ. Впрочем нему легитимитет му даде Кољо Гвуевски. Би сакал сега да можам да му се ситам на Гвуевски и би сакал да можам да речам “така му треба“ кога не го бојкотираа вториот круг. А можеше да го закопа, ама... Ама пациентот БЦ ни плука сите нас во лице. Впрочем со вакви писанија тој не ја вреѓа Владата, тој ја вреѓа функцијата Претседател пред се и целиот народ. Само мене не ми е јасно ако веќе тој бедниот паднал во делириум, па каде се сите оние силни советници, шефови на кабинети и слично да му речат: “чекај бе будало пијандурска каде со овој простотилак?“2. БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ, добил 385 347 (триста осумдест и пет илјади и триста четириесет и седум) гласови
Se drugo e mlatenje prazna slama.
A be ...NASLO GRNCE KAPACE....Владата на РМ до БЦ: "Пијандуро наркоманска. Не ни се мешај во работата."
...devinitovno B.C e seriozen sigurno cim go kazal ova nebil pod dejstvo na viski,ama aj sto ja namestile banderata tolku brzo ovie od esm ama da ne go zaboravile alatot ,ha,ha,ha,ha pu,pu belja rabota :pos2:А оне од ЕСМ со голема брзина ја поставија бандерата и тоа ти е:pos2:
ОЗБИЛНО???? :shok: И да ти ибам... Татооооооооо...Но, ситуацијата во Македонија воопшто не е за смеење, туку за плачење. Но, дека некои од вас се деца на олигарси, тоа е јасно. И затоа си се смеете, будејќи тато ви овозможил се', а некои умираат од глад. Продолжи ти да се смееш, но еден ден ќе плачеш зашто некој од раце ќе ти го грабне тоа што тато ти го овозможил. :helou:
A bre moronu,mojata familija raboti zemjodeliei PRVPAT se ofajdivme ovaa godina.Taka da zemi letva i akni se po glava oti vrska nemas sto zboris!!!!!!!!!!!offtopik
Олигарсите како тебе и тоа не го знаат. За жал, земјоделците не ги земаат парите, туку прекупците. Земјоделецот пак ќе си остане со празни раце.
Не бе,кој вели дека е крива владата,крив сум јас,што не дозволив навреме бесцарински увоз на поефтина пченица или брашно во доволни количини кога мелничарите и сточарите "кукаа",или што не одвоив средства јас да купам па да им го продадам на пекарите по поефтина цена одколку сега што мораат да купуваат.За тоа е крива владата! Груевски е крив! Море крив е и што поскапе и во Србија и во Хрватска и во Бугарија и во многу други земји!
А секако дека нема воопшто никаква улога промената на климата...малиот род...Никако!
Нешто кое не би го поверувал беше дека има некоја будала која ќе се шегува на сметка на земјоделците и ќе прашува дали влечеле рала. Некои не почувствувале што значи да не можеш да го поминеш месецот и да обезбедиш дури и храна, затоа си кажуваат празни муабети.Штурците пееле една песна која гласела нешто отприлика вака:
-свири,свири,ќемане-дома леб си немаме.