- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.808
- Поени од реакции
- 1.529
Кој е заинтересиран можам да му продадам чипови за Zunga Poker (од Facebook).
1 000 000 = 100 денари.
Пишете на ПП.
1 000 000 = 100 денари.
Пишете на ПП.
Леле сите сме заинтересирани многу ефтин бе ти ајде дај сите да ти ги купам... јас кога имав 500 милиони неможев да најдам купец за 40 денара од милион :pos2::pos2:Кој е заинтересиран можам да му продадам чипови за Zunga Poker (од Facebook).
1 000 000 = 100 денари.
Пишете на ПП.
Дај да ја договориме да изиграме ко луѓе ајдеИграм покер, фејсбукот аман ке каже од мене А у живо само губам
:icon_eek:Не играм покер, таа игра е за губитници дури и кога добиваат.
нормално на ФБ секакви има, она што се игра како "кеш гејм' и не е вистиски покер, се иде на секакви карти (сите деветмина од масата плаќаат) и слично, така да на ФБ играм само сит ен го за тепање време а по овие сајтовите на еуростарпокер си вртам стандардно 20 еура на маса со блинди 0.10/0.20 мерак, едно време буквално по цел ден играв па успорив малкуделумно се слагам, Покерот на Фб е за губитници,почетници,морони итн....
ако стварно сте покераш, ќе играте за риал мани, на тилт,покерстарс,партипокер...
ФБ е добро, доколку си почетник и онака вовед да имаш некакво знаење... имав порано акк на Тилт и Покер Парти, вадев по нешто, исто така и ставав, али ми го банираа и сеа летово мислам па да праам со лична од некој друг.. .нормално на ФБ секакви има, она што се игра како "кеш гејм' и не е вистиски покер, се иде на секакви карти (сите деветмина од масата плаќаат) и слично, така да на ФБ играм само сит ен го за тепање време а по овие сајтовите на еуростарпокер си вртам стандардно 20 еура на маса со блинди 0.10/0.20 мерак, едно време буквално по цел ден играв па успорив малку
само не го сфатив bucio што сакаше да каже со тоа губитници
а за во живо ќе чекам уште месец и пол :tv:
Ама тој ко што читам спомна општо за покерот како игра а не на фб дека била за губитници.делумно се слагам, Покерот на Фб е за губитници,почетници,морони итн....
ако стварно сте покераш, ќе играте за риал мани, на тилт,покерстарс,партипокер...