M
**MEMORY**
Гостин
Обично оние што добро ги знам знам кога ме лажат ама сепак само климам со главата во знак на АХА ДА (нема грешка).
Секој има право ако сака да ја извртува вистината на свој начин, да ги препознаам, често и не се замарам ако не ми се нешто посебно важни.Нешто што може да ја убие секоја желба за контакт со било која личност, предуслов да ми стане пријател и сл.работи е да лаже....
Дали сте од оние личности кои му треба многу време да откријат дека другата страна ги лаже или пак брзо ги "регистрирате" ваквите неблагодарници испратени на земјата?:uvo:
Нема реакција, ако си ми важен те исклучувам од мојот живот, ако не си, што сакаш прави I don't care.:nesum:Која е вашата следна реакција откога ќе дознаете?
Не не уште посмешно е кога ќе го прашаш па се праи не слушнал па иде она КАКО???? демек не слушнал а у меѓу време смислува руга лага хехехехехехех колку се само значи цццццццДа не беше лажењето, ќе пукневме од срам.
Сепак, мнооогу ретко подлажувам, за „доброто на сите“, секогаш.
Иначе ги препознавам по тоа што ако му поставиш две три потпрашања на лажгото, ќе почне да муца, или ќе му текне дека има некоја работа и ќе исчезне со брзина на светлината.