superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Ало бре го чита ли некој постов горе!
Зар никој нема сретнато пач за Фифа Менаџер 10!
Зар никој нема сретнато пач за Фифа Менаџер 10!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па лани на Фифа Менаџер 2009 направив ТОП тим со ливерпул со формација 433 : Кајт, Торес, Ибрахимович, Џерард, Аквилани и други ама не ги памтам. Значи многу добар состав со многу ѕвезди а Кајт во првата сезона имаше најмогу голови во ЛШ и во Премиер Лига и тоа во ЛШ 33 а во Премиер Лига 78............... Стварно не лажам а сеа на Фифа Менаџер почнав со Вердер и за напад го Земав Пандев и Хант добар пар за напаџачи......... Позз до сите што играат менаџер
Superstarpizza кај мене без пач ми ги има балканските лиги ама без фудбалерите вистински ги има србија, албанија , бугарија , хрватска, црна гора и другите................ Позз
А ако сакате да ја купите ја имате во една видеотека во Центар на "Рекорд" измеѓу Германос и Дал Мат Фуфо (во тој ред од кај германос)............ Позз:smir:
Jбг..тоа е само игра..Liverpool - Man Jun 5-1wow
Jбг..тоа е само игра..
Кај мене еднаш Челзи паднаа у 3-та лига
Иначе на онаа ланската ми беше глупо,нон-стоп после крајот на сезоната ми удираа клоцата,без разлика на успехот што сум го постигнал со тимот и финансиската состојба..појма неам шо беше финтата,се надевам дека на 10-ката нема да е така..планирам да ја купам во скоро време,ако не пак ќе ја симнам од нет...обавезно![]()
Ако сакаш да ја играш онлајн со некого, мора да ја купеш, а ако нејкеш симниси ја.
Ама мислам дека ногу поинтересно ке биде да се игра онлајн!!!
Ја сеуште не сум ја купил, зашо неам време, иначе симнаја и играта е ТОП!
Едит: Нема веке откази како на 9-ката, сега и кракуваната си работи перфектно!
Oти едноставно не си побараш линк од торент?Друштво знае ли некој во Битола или во Кавадарци каде може да ја најдам Fifa Menager 10 ???
Абе пица ај кажи за онлине како да играм и како да најдам тој со сакам да играм со него онлајн бтв адд ме нa me2_kajgandzija@hotmail.com............ Позз