Пффф кај мене нема за батко или не за батко....такви не се одбива бе:pos2::pos2:Околу танчерките...од Софија, од ЦСКА нешто биле...
Туку..мали беа за батко, т.е. мене, ама оние двете кои им беа како шефици нешто...таман како за батко...
брат му е тој на Billa Bong :222:Пффф кај мене нема за батко или не за батко....такви не се одбива бе:pos2::pos2:
П.С Му симнувам капа на тоа детенцето на полувреме...ТАЛЕНТ !
Alal mu vera na detto, site gi voodushevi.брат му е тој на Billa Bong :222:
aбе боро ти за пецев сашо ли кажуваше дали сум го видел преги...:uvo:брат му е тој на Billa Bong :222:
Руската екипа како што разбрав имала буџет од 20.000.000 (евра или долари, незнам точно што) и имала аспирации за Евролига да гира следната сезона (значи да заврши на едно од првите две места во Руската Лига)Со Локомотив Ростов дома на 20 ноември, т.е. за 2 недели.
Ќе биде премногу тешко, да не речам невозможно, но додека не се излезе на мегдан...ај не коментирам.
Се работи за тим од руската лига, која по квалитет знаеме колку е повисоко од нашата, за буџет и да не збориме.
Јас такво нешто слушнав, или прочитав, и ми остана долари во умот во врска со буџетот.Руската екипа како што разбрав имала буџет од 20.000.000 (евра или долари, незнам точно што) и имала аспирации за Евролига да гира следната сезона (значи да заврши на едно од првите две места во Руската Лига)