Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aприл околу 10-ти некаде... :tv:Ај да ви ибам тоа лила боите ме ослепивте. :pos2:
Кога играте со Интер во купот?
Frey; Comotto(De Silvestri), Natali, Kroldrup, Pasqual; Santana, Montolivo, Zanetti, Gobbi; Jovetic; Gilardino
Stavajte ja 1 j ja uplativ nema da zaebe![]()
abe ova e eden od verojatnite sostavi, pa i ne e sigurno deka ke igra gobi, Gobi i pasqual se neivesni, eden da ne igra od niv ke se oslobodi mesto za ljaic, i ja sakam da go pustat da igra, ama ke vidime, potrebni ni se poeni taka da ne veruvvam deka prandeli mn mn ke eksperimentira, iako minatata utakmica babacar rasturi. A moram da prinaam deka i ja se nadevam na povisok plasmanзошо бе не го игра љаич на местото на гоби, т.е. на местото на варгас, се надевам дека ќе влезе, барем цело 2-ро. преостанатиот дел од сезоната би требало да го користи за уигрување на љаич и да играат повеќе барем тие што ќе бидат во виола и наредната година. за гоби, пасквал, сантана, комото па дури и занети, не верувам дека ќе останат и на некој начин да се припремиме за наредната сезона пред другите.
сега, вака испаѓа дека прандели се надеава дека ќе се искачи погоре на табелата, абе кадеее бее еј седи си мирно супер ни е тука хехех
abe ova e eden od verojatnite sostavi, pa i ne e sigurno deka ke igra gobi, Gobi i pasqual se neivesni, eden da ne igra od niv ke se oslobodi mesto za ljaic, i ja sakam da go pustat da igra, ama ke vidime, potrebni ni se poeni taka da ne veruvvam deka prandeli mn mn ke eksperimentira, iako minatata utakmica babacar rasturi. A moram da prinaam deka i ja se nadevam na povisok plasmanzaso ne i 4 mesto, juventus se pateticni, palermo pocna da paga u forma , napoli i kaljari nemaat kapacitet, utre ja tepame Genoa i tuka sme, iame dobar raspored, ne e nedostizno 4to mesto.
vuki eve zosto go spomnaa mesto nekoj od niv ljajic,poso eden bi igral krilo...Frey; Comotto(De Silvestri), Natali, Kroldrup, Pasqual; Santana, Montolivo, Zanetti, Gobbi; Jovetic; Gilardino
Stavajte ja 1 j ja uplativ nema da zaebe![]()