Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
sekoja cest za nas.bas mi e milo sto i babacar postigna gol.samo vaka da prodolzime i ke bide super.pozdrav:smir:

Deteto ima ekstra tealent,debitarese so 16,dava golovi i asistira na 17 godini.Nesto kako Oven porano.Bas mi e milo sto izigravme ekstra so prepoloven tim i sto ne im dadovme ama bas ni edna sansa Genova da sozdade.FORZA VIOLA

3-0 treskanje od zemja
babacar boommm

Ova e toa sto sakame da go gledame...bravo gazenje i NAPOLI i GENOVA po 3 komada jadea, botovi

za Jovetic nemam zborovi, deteto e fenomen,

i pazete sega kogo ke pofalam :) SANTANA izigra maestralno, gol so peta, kako gi vozese deckoto ..BRAVO za deneska

BABACAR vredi zlato, ne za dzabe e noviot DROGBA

ajde ideme sea da gi tresneme Catania u gosti

FORZA VIOLA !!

Честито победа.

ACF+Fiorentina+v+Genoa+CFC+Serie+QojeKNDanUrl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Genoa+CFC+Serie+VbHvennyjrol.jpg

ACF+Fiorentina+v+Genoa+CFC+Serie+Cs0Po8fZg_2l.jpg

ACF+Fiorentina+v+Genoa+CFC+Serie+Jz6yY63FJ4Xl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Genoa+CFC+Serie+Q73Qw7rNRyQl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Genoa+CFC+Serie+8Kry5eSA7ool.jpg

ACF+Fiorentina+v+Genoa+CFC+Serie+_0kUAeX1uDjl.jpg

Babacar treba da se pusti na kalenje vo nekoj spored mene Serija B klub.1-2 najmnogu sezoni i do kaj 19 da se vrati kaj nas i mislam deka ima golemi sansi da bide prvotimec.So Ljajic,Jovetic,De Silvestri,Munoz,Montolivo..ke pravi lom.Da ne go zaboravim i najdobriot igrac na Svetskoto do 17 godini Seferovic.

A gila i Jo-Jo se skasaa za penalot, i prandeli se nakurci, se derel jovetic da sutira hahahabe ne cini taka, pa i jovetic so trca, se znae nad toj so e napraen ne sutira, baska i pomal e od gila :) , naredna utakmica ni u sreda, mora da tepame, palermo go jade samdorija juve x i na 5 boda ni e 4 mesto. FORZA VIOLA

Cestito pobeda mi se naprae kejf so tepafte sega e na poteg juve da kikse i razlikata ce se namali na 4/5 boda
Iskreno da vi kazem sakam da idete LSH
:helou:

A gila i Jo-Jo se skasaa za penalot, i prandeli se nakurci, se derel jovetic da sutira hahahabe ne cini taka, pa i jovetic so trca, se znae nad toj so e napraen ne sutira, baska i pomal e od gila :) , naredna utakmica ni u sreda, mora da tepame, palermo go jade samdorija juve x i na 5 boda ni e 4 mesto. FORZA VIOLA

јас малку поразлично прочитав или разбрав. јоветич фатил да шутира бидејќи на тренинзи тој ги изведува и тој е изведувачот за нас, не џила, и џила сакал очајно да шутира, прандели се изнервира пошто јоветич е дизајниран за тоа, али јоветич се тргнал пошто џила бил доста упорен да даде гол, му требале очајно :).
мене ми се допаѓа, покажива муда џила дека може да превеземе поголема одговорност, самиот свесен дека ако го утнеше пеналот ќе западнеше во уште поголема депресија.

Ja mislam deka Prandelli sakase Gilla da sutira.Se iznervira epten covekot,koga vide deka Jove se mesti,ama mislam deka sakase Giila da sutira od pricina radi toa sto Gilla nema zemeno na grb pogolema odgovornost i mozebi mu trebase konecko gol so noga

Uste vecer sampdorija i juve da izigraat nereseno i ke imame odlicno kolo.
Se cekuva prandeli da go prodolzi dogovorot po utakmicata so inter vo kupot, i Corvino ke se aktivira na pazarot so cel da gi donese, munoz, asamoah i liama i martinez od katanija, ke se razgovara i za transferot na Vargas, najverojatno vo real, pa da go zememe drente, i za transferot na mutu za koj zaenteresirani bile Al saad katarci koi imale i nekoja ponuda za naego.

eve interesna izjava na prandeli, toa se postuva:

We are longing for Champions League access, but now we just need to keep on like this. What about my future? We're going to write the next chapter soon".​

имаше интересни дискусии за иднината на бабакар, наводно да се прати на позајмица во друг тим, па да се врати за некоја година.
мене едноставно не ми се допаѓа тоа, ама ич, не знам зошто, сакам детево да порасне во фиренца и само за фиренца да игра.
зошто барса не го даде меси на позајмица, го имаа регрутирано уште кога имал 16 год.!
ако треба нека влегува вака, па малку по малку да влегува и повеќе, битно нека тренира со овие играчи што се сега во фиорентина.
интересно е ... сепак не е многу едноставно.
мене воопшто не ми се прават компромиси или правила кога станува збор за возраст на играчи особено за вонсериски играчи како јоветич, бабакар.
толку се зрели и делуваат толку искусно, чудо нешто.
п.с. кога ќе даде џила гол како што даде бабакар вчера тогаш би се сложил детево да иде на позајмица.

abe so ti e babacar ima 25 godini, pozajmica :) i ja ne sum za pozajmica, ama so znam mozda e i podobro da mu se obezbedi da igra poveke, sepak toa bi trebalo da mu se obebedi u fiorentina, ama veke ako n moze u viola, pa neka ide na pozajmica

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom