Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Жално, жално ... Кој е овој помошник бе, кој е овој? Абе посран е, незнае на која планета се наоѓа 1/8 финале ЛШ ќе суди ...

Да, и мене тоа ми падна на памет, изразот на лицето му е како да е во тотално бунило...

еве ја прв ќе ви честитам за одличната игра и ќе кажам дека покрај поразот Фиорентина има активен резултат за реваншот.

Да, и мене тоа ми падна на памет, изразот на лицето му е како да е во тотално бунило...
Па боже погледни го како трчаше на крај, бега од играчите ...Незнам дали да се смеам, или да плачам.Ако го прашаш како се вика, ќе ти каже Мирослав Клосе.:toe:

Bravo za fiorentina, im pokaza na picinjava kako se igra, bravo za cel tim nema zamerki, do crveniot baletanine ne znaea kaj se, penalot svirnat u 3 minuta od prodolzenie i vtriot gol jebiga epten pritisok napraea so 14 igraci ne mozes. BRavo za de silvestri mu eba mater na riberi. CCC ne mi se veruva, do koga so vakvi sudii u CL, pusti go neka muj sudi na stajkovci, PATETICNO

Денес судииве со големе ебани грешки :smir:
- Вториов гол на Швабиве е голем овсајт, ја зезнаа судииве :tapp:

Forza Italija !!!! > Мора да ги истераме германциве. :toe:

Секоја чест од мене за Фиорентина. Очекував сосема друг резултат. Браво! :)

Секоја чест од мене за Фиорентина. Очекував сосема друг резултат. Браво! :)

Значи за оној судија немам збор уште суди племет* негово срамота како баш дабар фудбал расипа педе*,честитките до Виола..:smir:

FIORENTINA MORAM DA JA POFALAM-SEKOJA CEST.BRAVO ZA SITE.A SUDIJATA MOZE DA SI NAJDE DRUGA RABOTA I SE NADEVAM DEKA KE GO ISKLUCAT OD SUDENJE POVEKE.BAYERN NE ZASLUZI POBEDA,TAA IM BESE BUKVALNO PODARENA.AJDE VO FIRENZA PAGJAAT.NAS NI ODGOVARA I 1-0.POZDRAV I CESTITKI ZA VIOLA.RABOTITE TRGNUVAAT NA PODOBRO.FORZA VIOLA!!!:smir:

Да даде Господ да ги посерете на сред Фиренца и да заминат во глупиот Минхен со плачење.

Дечки, сум се изнервирал исто ко Интер да изгубил. Мамето на судиве да му заеб*м!

Со среќа во реваншот и да ги турите овие Швабиве...!

Браво виолетови денес одлично ја браневте италјанската чест....не само што беше офсајд онај гол,туку претходно имаше и чист црвен за Клосе(а тој му даде жолт)(му отиде директно на играч со ОТВОРЕНА копачка што одразува црвен!)....

срце на терен, али некои го скршија од добро познатите полички гомна во кои што се дави последно време европскиот футбал.
и после парите не го му наштетуваат на футбалот, пссс
и оддвај чекам сеа реакции да видам за тоа до кој степен е доведен футбалот, јасно ли ви е зошто сега не воведуваат технологија во футбалот!

Prvo sramota za fudbalov sto ova se desava.Vtoro toj sudijata neka se ubie smesta i neka si bara druga rabota,treto neznam deka edna ekipa e sostavena od 14 igraci.Bruka
Kopilinjata germanski neka se sramat i nesakam zbor da slusnam kako bile jaki i kako ke osvojuvale titula u LS i kako gi imale najdobrite dve krila na svetot.Toj gadniot kvazimodo ne mrdna De Silvestri u djeb go nosese.
A toa kopileto Bobi Mk so mi pisuva privatni poraki i sto se pali deka 3,4 komada ke dadele,moze samo da mi go izduva ednas i da mu go sibnam i gz na sve zensko doma sto mu seta!DRVA STE

FORZA VIOLA

Честитки за играта ама судијата ве уништи коа даде веќе црвен за гоби можеше и за клосе кој отиде со крампони:toe: а му даде само жолт и полсе следеше неговиот гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom