Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
А што не го чуваа бе?????Шо праеше сам у шеснаестерац.Па и 3 метра поназад да беше,па ќе го здрвеше голот!

Ај има и у Фиренца време да ви дообјасниме!
Дај бе не се бламирај.
3 шута немавте цела утакмица,малце поспретен да беше Варгас,ќе го јадевте сред Минхен.

Браво за Фиорентина,одлично се држеа,сигурен сум дека ќе тепаат минимално 1:0 и ќе поминат во 1/4 финале.

Дај бе не се бламирај.
3 шута немавте цела утакмица,малце поспретен да беше Варгас,ќе го јадевте сред Минхен.

Браво за Фиорентина,одлично се држеа,сигурен сум дека ќе тепаат минимално 1:0 и ќе поминат во 1/4 финале.

:pos2: Важи важи.....

А што не го чуваа бе?????Шо праеше сам у шеснаестерац.Па и 3 метра поназад да беше,па ќе го здрвеше голот!

pa 3 metra ako bese ponazad Olic,Frey prv ke dojdese do topkata,a i poveke sansi ima za odbrana ne tresi zeleni

Ќе помине бе Фиорентина не се секирајте,гол од пенал и од офсајд....
тапа тапа тапа

абе пази навикнати сме ние тука во фиорентина на вакви срања, не ни е прв пат. јебига.
лани така беше и со лион, оваа година имаше и црвен со нив исто како овој - престрого, во калчи исто така имаше поништен чист гол против лацио, имаше доста штети на наш грб оваа сезона.
знаеш, сакаме да летаме, сме се опремиле али не ни даваат.
футбалов како прво ќе го земам за релевентен кога ќе воведат технолгоија, па после кога ќе направат salary cut, некои основни правила како што ги има во NBA на пример.
како можеше на пример Франција на таков начин да оди на светско!
се додека седат тие старците у УЕФА таму со дефнинирни големи - мали тимови ќе имаме вакви срања.

Abe ni ke se objasni me so deckovo, poso rekov ne znaat tie poinaku da tepaat, sudiite se sostaven del od nivnata igra, nie so se borime i protiv sudii jasno ni e, ovie so ke se objasnuvame, poinaku ne ne znaat da pobedat , ednostavno e stil na zivot i sosema im e prifatlivo toa so na offsajd 4 metri nikoj ne go cuval igracov, milsam koj glupusti, alooooo

Не ми е јасно по толку грешки лани на утакмицата со челзи и барселона кој му дади пак да суди лига на шампиони ве оштети максимално :toe:

C_3_Media_997019_immagine_det.jpg

Јао боже, шо нема да прочиташ ... Шо не го чуваа, го оставија у офсајд ете тоа направија.Јао, јао ... :kesa::kesa::kesa::kesa:

ја мислам дека дела вале треба да престане да биде циција и да им даде одреден бонус за нашиве иако ни едни пари не можат да го надоместат тоа што педерите (судиите) го направија.

абе луѓе не го пофалите клоудруп бе еј, ѕвер, респект!

абе да ви ебам мајката у пичка и на коримпираноста и све... ма сите гонете у пичку материну, до кога бе вака!!! до кога на што личи ова...
зошто се тоа баш на фиорентина се дешава и не е прв пат....
ма не гледам фудбал бе веќе ова фудбал ли е бе, да ти ебам, челавицата да ти ебам....:zid: :zid: :zid: :zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom