Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Stvarno si golem pesimist...bar malce optimizam!
Sostavot ke go ima oficijalen za nekoj si 30 min!

ve razbiram za toa deka sum pesimist,no mnogu nervi sum iskinal i zatoa stanav takov!:baeh:

smenavme formacija.sega sme 4-3-3.jovetic gubi najmnogu od ova:toe:

Еве ги составите - nter: 1 Toldo; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 22 Milito, 45 Balotelli;
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 15 Krhin, 17 Mariga, 27 Pandev;
Allenatore: José Mourinho.
Fiorentina:1 Frey; 25 Comotto, 5 Gamberini, 14 Natali, 23 Pasqual; 24 Santana, 18 Montolivo, 28 Bolatti, 19 Gobbi; 6 Vargas; 11 Gilardino;
A dispozione: 35 Avramov, 8 Jovetic, 16 Felipe 21 Babacar, 22 Liaijc, 29 De Silvestri, 32 Marchionni;
Allenatore: Cesare Prandelli. __________________
image.php

Zadovolen od igrata,ne im dadovme mnogu sansi da stvorat,glup gol primivme,a taman Natali mislev da go pofalam.Bolatti mi pravi kejf mnogu,posigurno deluva sredinata so nego.Ima i tehnika plus,ne e ko Donadel.Steta sto Vargas go promasi toj sut...Sve na sve zadovolen,smo sto ete glupo gol ke kazam pak!

toa e brat.ne sme losi ama i gila go nema nikade.barem na babacar da go stai malku

Bolati e zveronja epten

a toa kopileto skapano SANTANA mamata da mu ja ebammmmm, daj neka se povredi i da ne go vidam nikat u zivotov, gi ebe site akcii sve da mu ebammm

Ke mi kaze nekoj sto e so duhot Gilardino ?!???!?!?!??!

nie igrame so 8 igraci, gila, comoto i natali igraat za Inter

1-0 pa i ne e taka loso, gi dobivame u Firenza 2-0 :)

mu go nema MUTU na GILA, i tapojna nevidena e,
bravo za ljajic i jovetic, mnogu dobro se citaat

rezultatot e los,no nekako mnogu malku ni falese za da dademe gol.trebase poveke da grizat.inter ne bese nisto posebno denes.bas mi e milo za bolati i ljajic-top se.pozz

mislam deka keirison dobro bi se vklopil u napad so jovetic i ljajic.ni treba pobrz centarfor.gila nema ni tehnika ni brzina,epten e klasicen.ajde belki ke trgne na dobro rabotava.cao:smir:

Pa ne smeeme nikako na ovoj poraz da bideme nezadovolni.Mislam deka solidno izigravme,so ogled na toa sto Inter dade gol od koincidencija-situacija:toe:Nisto poveke ne napravi!Santana stvarno zaeba nekolku akcii i edna 95% postotna sansa,koga Prandeli se fati za glava ali toa e jebiga.Ke kazam pak,Bolatti mi se dopadna epten Ljajic isto.So Jovetic se razbiraat!Natali katastrofa,a pocna dobro.Ima uste 90 min. sve e mozno!Pozdrav i ja pozitivno gledam na ovoj poraz,so ogled na toa sto Inter so recisi najak sostav igrase

toa e brat.ne sme losi ama i gila go nema nikade.barem na babacar da go stai malku
ај ем бек, бат ај ем нот блек... :vozbud:
брат грешиш... Џила играше баш како шо треба само шо не доби ниедна вистинска топка за него, а за тоа се криви Варгас,Сантана и Гоби...
и баш не ме импресионираше многу Болати во овој натпревар, може многу подобро, не беше баш на место...
она што ме радува е влегувањето на Љајич, добро се разбираат со Јове ама треба уште многу уигрувања ама премногу е перспективен има многу добро движење (како Кака,Силва Робен) се движи со леснотија и брзина она што многу ми се допаѓа кај играчите...
ајде има подобри денови за нас :smir:

и мора да кажам дека без Јове сме сосема трета и послаба екипа, се виде пред некој саат баш :tv:
штета шо имаме лош резултат за возвратниот натпревар ама далеку е април па да видиме како ќе бидат околностите до тогаш,
поздрав :salut:

Најреално според мене требаше да заврши нерешено,пошо ни Интер,ни Фиорентина немаа кој знае каква игра и шанси,но Интер имаше повеке срека,ке биде тешко во Фиренца,сепак тежок терен е за освојување :)

Јас мислев дека Јоветик ке биде прва постава,ептен е звер детето,но Прандели си имал други замисли,но заслужува да биде во прв состав Јоветик да се разбереме :)
Со него некако поживо делува Фиорентина,а Љаик е освежување за средниот ред,талент на Партизан.
Џила ко Џила ако нема кој да му намести топка на тацна (Муту) не знае да дава голови,се губи целиот како во светот на бајките да е...

Најреално според мене требаше да заврши нерешено,пошо ни Интер,ни Фиорентина немаа кој знае каква игра и шанси,но Интер имаше повеке срека,ке биде тешко во Фиренца,сепак тежок терен е за освојување :)

Јас мислев дека Јоветик ке биде прва постава,ептен е звер детето,но Прандели си имал други замисли,но заслужува да биде во прв состав Јоветик да се разбереме :)
Со него некако поживо делува Фиорентина,а Љаик е освежување за средниот ред,талент на Партизан.
Џила ко Џила ако нема кој да му намести топка на тацна (Муту) не знае да дава голови,се губи целиот како во светот на бајките да е...
Јове ќе игра прва постава ама до сега беше повреден а и прандели го чуваше за со Рома во недела, затоа не почна од прва минута :smir:
сепак да не имаме пациенти во одбраната како комото и натали тешко да победевте :wink:

Јове ќе игра прва постава ама до сега беше повреден а и прандели го чуваше за со Рома во недела, затоа не почна од прва минута :smir:
сепак да не имаме пациенти во одбраната како комото и натали тешко да победевте :wink:

Ете не сум знаел фала на информацијата.
Има уште 90 минути за играње,пола од работата е завршена,сега следува потешкиот дел :)

abe jas mislam deka so keirison bi bile mnogu po opasni i toa na kontri.keirison e mnogu brz i eksploziven igrac koj na gosti treba da go forsirame bidejki ni treba brza igra.inace vcera ne bevme losi ,igravme solidno iako rezultatot ama ic ne me raduva.pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom