Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
da da falat pari ama ne e iskluceno i nesto da se prodade u januari pa da sobereme ari, sea za sea imame uste 12 ama moze da ima nekoja prodazba pa da se soberat pari, vo ekoj slucaj ke bide tesko da se donese igracov. a i jas sum da se donese sea sredina prvenstveno, corvino se fokusira na deckive od porto mario i fernando, za ovoj vtoriov 18 mil treba da se odvojat.

шо бе бабакар бил новиот дрогба а хехех дрогба е играчиште бе

felipe e denes vo firenca i gi pominal medicinskite tetstovi, se ocekuva samo objavuvanje na potpisot, na wikipedia veke e staven kako igrac na fiorenitna:). Drugo citav sega navodono imalo skauti vo holandija za afellay, igra na pozicja kako jovetic, ama corvino i prandeli go spremat za krilo najverojatno na desnata strana, da dojde detevo ke bideme mn dobri, napad vargas jo-jo afellay i gila pred niv.
фалим те господи боже... имај милости конечно и мене да ме послушаат за нешто АФЕЛАЈ :vozbud: :vozbud: :vozbud:

моја лична желба беше да потпише за вас... со оглед на тоа што Муту е пред заминување, Гоче одлично ќе се снајде во таа улога во партнерство со Џила... ќе има стандардно место во посилен тим од Лацио и покрај тоа ќе игра во ЛШ :wink:

Felipe e nas, dobivme mn iskusen igrac, 10god igra vo udineze, od 15god visok silen defanzivec, ova ni trebase, odbrana sme top sea

za sredina gago ili afelaj, daj da go sitneme santana na roma

za napad Salvio

Abe tebe so ti e.Kakov Gago,Afellay,Salvio....Afellay ne kosta pomalce od 15 milioni,Salvio pomalce od 16-17 milioni,a Gago okolu 13-14 po moe.Zadvajca bar ni e potrebno minimum 30 milioni.Taka da zaboravette na ovie igraci

hehehe vuki nemoj da gi karas be
tuka zelbi si pisuvame site, i mene mi e zelba salvio ili afelaj, nikoj drug

Abe tebe so ti e.Kakov Gago,Afellay,Salvio....Afellay ne kosta pomalce od 15 milioni,Salvio pomalce od 16-17 milioni,a Gago okolu 13-14 po moe.Zadvajca bar ni e potrebno minimum 30 milioni.Taka da zaboravette na ovie igraci
брат колку шо видов напиша он или гаго или афелај... а и нека се гонат у 5 лепе п**ке материне ако не дадат некој милион повеќе за ИГРАЧИ КАКО ОВИЕ!!!

prijateli ,zelbite se edno no vistinata drugo.da ne se lazeme nie ne sme tim sto ima jajca ako mozam da se izrazam taka.i jas gi sakam gorespomenatite igraci ,no za zal nemame takva politika.nasata cel e grebanje i naogjanje igraci sto se evtini ili sto ne uspeale vo nekoj golem klub kakko so bese slucajot so gila.imame potencijal no nemame hrabrost .toa me boli navistina.pa igrac kako afelaj netreba da bide problem da se angazira ,a uste pomalku deka nie treba da kopneeme za takov.ajde nadezta posledna umira.se nadevam deka ke trgne na podobro.FORZA VIOLA-"FROM INFINITY TO ETERNITY".:helou:

prijateli ,zelbite se edno no vistinata drugo.da ne se lazeme nie ne sme tim sto ima jajca ako mozam da se izrazam taka.i jas gi sakam gorespomenatite igraci ,no za zal nemame takva politika.nasata cel e grebanje i naogjanje igraci sto se evtini ili sto ne uspeale vo nekoj golem klub kakko so bese slucajot so gila.imame potencijal no nemame hrabrost .toa me boli navistina.pa igrac kako afelaj netreba da bide problem da se angazira ,a uste pomalku deka nie treba da kopneeme za takov.ajde nadezta posledna umira.se nadevam deka ke trgne na podobro.FORZA VIOLA-"FROM INFINITY TO ETERNITY".:helou:

ја викам да се врати чеги гори, тоа копиле имаше муда нели!
:pos2::pos2::pos2:

ја викам да се врати чеги гори, тоа копиле имаше муда нели!
:pos2::pos2::pos2:
имаше ама му ја скинаа мудата, а со тоа и фиорентина ...
иако сакам малку повеќе, ангажираност зашто ќе сонуваме веќе за повеќе од 4 место :toe:
со играчи кои не успеале во други клубови,максимумот го достигнавме веќе пред 4 сезони... а се добива на профит, продаваме за големи пари играчи... не може да се правдаме нема пари, кај се?
п.с. кај мене нема ни тронка од нив :helou:,кај се???
поздрав

Cheki Gori imase pari i gi potrosi na kokain da mu ebam narkomanot i zavrsi so lisici...ni eba majkata.

Da bideme realni pazarot ne e isto od pred nekoja godina.Ronaldo ova leto sjeba mnogu so prodazbata u Real.sega za obicen igrac nekoj klubovi preteruvaat.Ko na primer Porto za toj Fernando bara 20 milioni.Aloooo be Jupiter...koj e toj.Mozda e dobar ali tolku.Nema sansi.Se nema uste ni dokazano pa kamo li tolku da se plati.I onoj Cavani od Palermo.Deckoto e dobar ali onoj kretenot Zamparini mu stavil klauzula 30 milioni.Boze svasta.Pa on ako e 30 milioni,togas Freye 100 milioni,a ima klauzula 18milioni.Zborot mi e deka sve poskapo e i poskapo i deka nema veke kvaliteten igrac koj sot so dobar menadzer mozes da mu ja namalis cenata.

Cheki Gori imase pari i gi potrosi na kokain da mu ebam narkomanot i zavrsi so lisici...ni eba majkata.

Da bideme realni pazarot ne e isto od pred nekoja godina.Ronaldo ova leto sjeba mnogu so prodazbata u Real.sega za obicen igrac nekoj klubovi preteruvaat.Ko na primer Porto za toj Fernando bara 20 milioni.Aloooo be Jupiter...koj e toj.Mozda e dobar ali tolku.Nema sansi.Se nema uste ni dokazano pa kamo li tolku da se plati.I onoj Cavani od Palermo.Deckoto e dobar ali onoj kretenot Zamparini mu stavil klauzula 30 milioni.Boze svasta.Pa on ako e 30 milioni,togas Freye 100 milioni,a ima klauzula 18milioni.Zborot mi e deka sve poskapo e i poskapo i deka nema veke kvaliteten igrac koj sot so dobar menadzer mozes da mu ja namalis cenata.

да бе у право си, се преценуваат играчиве не знам, сите идат таму кај што се парите.
пандев највероватно ќе иде во интер со плата од 3 мил. по сезона, а ретко дека ќе влезе во игра, го заболе, битно да си ги земе парите.
не знам, пред некое време гигс имаше изјава за тоа колку се преплатени играчите денес и како тоа денес самите фудбалери повеќе вложуваат во тоа да направат некоја реклама отколку на футбалот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom