Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro razlikata natebelata e minimalna so gornite klubovi.Od 10 do 3 mesto imasamo 6 boda razlika,a do 4-5 mesto 2,3 boda taka da ne e vreme za panika.Poleka se vrakaat skoro site igraci pa ke se vratime vo kolosek

Dobro razlikata natebelata e minimalna so gornite klubovi.Od 10 do 3 mesto imasamo 6 boda razlika,a do 4-5 mesto 2,3 boda taka da ne e vreme za panika.Poleka se vrakaat skoro site igraci pa ke se vratime vo kolosek

абе се враќаат, али немаме играчи за ротација, сантана ли да го ставам, за комото и компанија да не праиме моабет.

во право си... паднавме многу ниско за кратко време(читај 10 место)
дефинитвно без муту и јоветич не можеме
Ке се враќа некој од овие 2ца викендов?
Сепак Аталанта не би требало да биде некој проблем,а?
Со среќа.:smir:

абе брат не треба да се тешиме со тоа дека разликата е мала... ипак треба да се вклучи црвено светло малку, многу киксови во последно време, како сакате зборете не е на арно... играме топло-ладно, а така нема резултати...

абе брат не треба да се тешиме со тоа дека разликата е мала... ипак треба да се вклучи црвено светло малку, многу киксови во последно време, како сакате зборете не е на арно... играме топло-ладно, а така нема резултати...

јебига не беше предвидено да се повреди гамберини хахах

Epa sega toa e.Igra na dva fronta sekogas dava posledici kako povredi na primer,zamor i slicno.Mora da se rizikuva.Mene iskreno nekoj pred ssezonata da me prasase dali sakam Fiorentina ovoj period da e 10to mesto i 2-3 boda razlika od 4tiot na tabelata,a meguvremeno da ja pomine grupata od Ligata na Sampionite ke kazev da.Taka da mislam deka poleka ke se vvratime na starite pateki.Plus eve vo narednive denovi Mutu i Gamberini se vrakaat,dodeka Jovetic ke e podgotven uste za natprevarot so Atalanta utre.

3 boda i nisto drugo
vargas-jovetic-gilardino se vo napadot ajde ideme na pobeda
forza viola !!

Da da Jovetic se vraka.ama ne veruvam deka cela ke ja odigra,dovolno e gol da dade.Srekno

Abe nekoj link za natprevarov???

одлична партија. одличен гол на варгас. браво.
за разлика од лани кога се мачевме со вакви противници и кога победуваме у 90-та мин., оваа година се гледа дека нивото сме го подигнале.
целосна контрола и доминација.

celosna kontrola i dominacija, bas taka, posed na topka 65% ,bez nikakvi problemi gi tepame ovie botskive ekipi,
Jovetic pri eden skok nezgodno padna, pa ke ima mala povreda, ali ne e nisto seriozno mislam..
ajde sea liverpul i kievo na gosti da gi plesneme :))

честитки за победата против Аталанта, ние минатото вие сега ги тепавте...
потребен ни е триумф вечер за да се доближиме до 4-то место... осеќам дека главната битка ќе се води меѓу Рома и Виола за оваа позиција... па затоа BRING IT ON !

честитки за победата против Аталанта, ние минатото вие сега ги тепавте...
потребен ни е триумф вечер за да се доближиме до 4-то место... осеќам дека главната битка ќе се води меѓу Рома и Виола за оваа позиција... па затоа BRING IT ON !

мене ми е многу чудна оваа сезона, еве декември дојде а сеуште е збиена табелава. рома, фиорентина, парма, џенова сите имаат доволно квалитет за да се борат за 4-то место, и најмал кикс, повреди, лоша форма на некои од овие тимови може да ги оддалечи од оваа позиција.
Што се однесува до нас, иако и милан е на II-ро, јуве на III-то, не верувам дека се поквалитетни оваа сезона од нас, така да останува да важи тоа за повредите. Рома може да го искорсти фактот што овие три екипи настапуваат во CL, иако вашите надежи ги гледате во борба со нас, пошто нели местата се избројани.
Јас едноставно не ја гледам виола под 4-то место, кога би се надевал како тебе би рекол идеме на 2-ро :)

Super partija.Goliste na Vargas.Cel tim odigra super,steta sto Jovetic pak se povredi.I Santana odigra super nemojte da kenjate koa denes stvarno si izigra taman!

ejjjjjjjjjj vuki za prvpat u mojot zivot ke go pofalam SANTANA... 2 asistencii i 2-3 suta dobri, driblase neso glumese, brao ama vaka da prodolzi samo

FORZA VIOLA !FORZA VIOLA !FORZA VIOLA !FORZA VIOLA !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom