Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Izgleda deka gotova e rabotata so Munoz od Boca Juniors.10 milioni na Boca i 5 godisen dogovor so Munoz,a najverojatno ke nosi brooj 13 dres.Navodno i nekoj luge na Boca go potvrdile istoto.Dodeka pak spored mediumite vo Italija Munoz e prakticno igrac na Fiorentina i vikendot za Bozik bi trebaloda pristigne vo Firenza

Izgleda deka gotova e rabotata so Munoz od Boca Juniors.10 milioni na Boca i 5 godisen dogovor so Munoz,a najverojatno ke nosi brooj 13 dres.Navodno i nekoj luge na Boca go potvrdile istoto.Dodeka pak spored mediumite vo Italija Munoz e prakticno igrac na Fiorentina i vikendot za Bozik bi trebaloda pristigne vo Firenza
леле ако е пак некоја младинска утка ќе ве тепам сите до еден :helou:
кажав неќам такви непроверени копиљаци од некое маало, ама тоа е никој не ме слуша... ајде може ќе ме демантира типчето
и уште нешто пак нема искуство!!!!

леле ако е пак некоја младинска утка ќе ве тепам сите до еден :helou:
кажав неќам такви непроверени копиљаци од некое маало, ама тоа е никој не ме слуша... ајде може ќе ме демантира типчето
и уште нешто пак нема искуство!!!!

кога станува збор за дефанзивци, корвино не погрешил. Не ме сваќај погрешно, овие дупки што ги имаме се купени као најдоброто можно решение, али кога станува збор за таленти дефанзивци му се јака страна.
како само го ископа видич на времето.
Гамбери на пример, ретко кој мислеше дека ќе биде толку добар кога го зема од болоња на 23/24 години. Освен гамберини нема донесено друг, али имаше страшни типови, за малку ќе упалеше и иванович, јас би сакал пак да се обиде за овој играч, пошто ретко игра во челзи.
Така да, не се сомневам дека детево ќе биде закон. Дилемата е дали да дојде поискусен играч или млад талент. Јас у принцип давам предност на таленти, за искуство повеќе ценам кај играч од средината, кај што се води психолошка борба.

Ај ке се договориме...носи ти кеш у тебе и у 12 ипол утре у некој кафиќ у рамстор ке се најдеме деал?

со право да го откупам наредна сезона?
ако ок, тогаш прегоровите можат да почнат :)

Хмм...бива..али за 3тото место..ке треба да питаш некој од комшиине од јуве..ние сме втори..хаха

кога станува збор за дефанзивци, корвино не погрешил. Не ме сваќај погрешно, овие дупки што ги имаме се купени као најдоброто можно решение, али кога станува збор за таленти дефанзивци му се јака страна.
како само го ископа видич на времето.
Гамбери на пример, ретко кој мислеше дека ќе биде толку добар кога го зема од болоња на 23/24 години. Освен гамберини нема донесено друг, али имаше страшни типови, за малку ќе упалеше и иванович, јас би сакал пак да се обиде за овој играч, пошто ретко игра во челзи.
Така да, не се сомневам дека детево ќе биде закон. Дилемата е дали да дојде поискусен играч или млад талент. Јас у принцип давам предност на таленти, за искуство повеќе ценам кај играч од средината, кај што се води психолошка борба.

Pa ja mislam deka posle tolku dogovaranja,pregovaranja,razvlekuvanja po medii i patuvanja go J.Amerika,sigurno vredi maliov.Plus cim Corvino se podgotvil 10 milioni da odvoj(a znaeme kolku e stisnat vo toj smisol,za Ebue nejkese 8 da dade) znaci deka stvarno ima vo nego nesto jako i dobro.Plus ne gresi Corvino golemi transferi.Ja iskreno se nadevam deka e stvarno vreden igrac i deka ke se pokaze sto pobrzo i ke izbori mesto vo prv tim.Munoz kako sto go narekuvale u Argentina noviot Samuel ili noviot Ajala:wink:

ajde ke trgnat rabotive poleka na dobro

ajde ke trgnat rabotive poleka na dobro

јас па не верувам дека ќе дојде.
мислам дека ќе се купи одбранбен играч, али ќе го ископаат негде од италија. денес тешко се доаѓа до квалитетен одбранбен играч, ги има малку, многу малку у светов и тие нормално идат дирекно у реал.
многу пати сме слушале дека готова е работава, да не се навраќам.
единствен начин да заигра овој играч за фиренца е да дојде како позајмен играч на реал, што значи да им го дадеме ние варгас, што не доаѓа во предвед, така да, заборавете!

dur ne go vidam so dresot kako se slika i dava izjava od Artemio Franchi niso od toa, moze da se nekoi taktiki na klubovive, za da se zbori za nego, da go prodatat poskapo. Agentot na munoz tvrdi deka nema dogovor i deka igracov ostanuva vo boka, ne znaes kogo da slusas. I Corvino pred mesec dena tvrdese deka e gotova rabotata pa ispadna real poblisku do potpis, taka da, ke si pocekame januari ke vidime so sme kupile :)

Toa so Real e marketing.Nema vrska nikakva so Munoz.Samo sakaat cenata da mu ja naduvaat sto poveke.Bar ja taka mislam.

A se nadevam deka Paolocci ke dojde kako zamena za Gilardino i Castiljo ke go prodademe.Ova e daleku po realen muabet.23 godini ima i ke se soglasi da sedi na klupa,a pogotovo kako prva zamena na Gila

rano e ima vreme do 15 januari, daj da vrzeme 2-3 pobedi po red sea, pa ke praime muabet za transferi u januar

rano e ima vreme do 15 januari, daj da vrzeme 2-3 pobedi po red sea, pa ke praime muabet za transferi u januar
во право си... паднавме многу ниско за кратко време(читај 10 место)
дефинитвно без муту и јоветич не можеме

во право си... паднавме многу ниско за кратко време(читај 10 место)
дефинитвно без муту и јоветич не можеме

не верувам дека тоа е причината, можеби немање соодветни замени за луѓето што се повредија, особено за гамберини.
темпото што го имаа со лигата на шампиони, физички и психички доведе до повреди, а немаме замени што можат да го одржат тимот горе.
Затоа мора интезивно да се размислува за засилување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom