кога станува збор за дефанзивци, корвино не погрешил. Не ме сваќај погрешно, овие дупки што ги имаме се купени као најдоброто можно решение, али кога станува збор за таленти дефанзивци му се јака страна.
како само го ископа видич на времето.
Гамбери на пример, ретко кој мислеше дека ќе биде толку добар кога го зема од болоња на 23/24 години. Освен гамберини нема донесено друг, али имаше страшни типови, за малку ќе упалеше и иванович, јас би сакал пак да се обиде за овој играч, пошто ретко игра во челзи.
Така да, не се сомневам дека детево ќе биде закон. Дилемата е дали да дојде поискусен играч или млад талент. Јас у принцип давам предност на таленти, за искуство повеќе ценам кај играч од средината, кај што се води психолошка борба.
Pa ja mislam deka posle tolku dogovaranja,pregovaranja,razvlekuvanja po medii i patuvanja go J.Amerika,sigurno vredi maliov.Plus cim Corvino se podgotvil 10 milioni da odvoj(a znaeme kolku e stisnat vo toj smisol,za Ebue nejkese 8 da dade) znaci deka stvarno ima vo nego nesto jako i dobro.Plus ne gresi Corvino golemi transferi.Ja iskreno se nadevam deka e stvarno vreden igrac i deka ke se pokaze sto pobrzo i ke izbori mesto vo prv tim.Munoz kako sto go narekuvale u Argentina noviot Samuel ili noviot Ajala:wink: