Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално дека е негова судбина ВЕЧНА :pos2: се надевам!Иначе од Аргентина се повеќе се шпекулира дека Муноз од Бока Јуниорс веќе има ставено потпис со Фиорентина за јануари!

ај повеќе за детево, шо игра, сум заборавил!

odbrana igra maliov, centralen
ај повеќе за детево, шо игра, сум заборавил!
a inace, sea citav prandeli razgovaral so pretsedatelot na Parma Tommaso Ghirardi i go dogovorile transferot na McDonald Mariga, najverojatno za letniot transfer pazar, ova ke bide odlicno zailuvanje za sredniot red na fiorentina, ke ne cini okoli 7 mil

610x.jpg

Еве го овој у тегет дрес!Одбрана игра и тоа централен.Има 20 години,настапува за Бока Јуниорс и Аргентина до 21 година.Цената е околу 8-10 милиони евра,а за него беше заинтересиран и Милан и Манчестер.Го викаат новиот Самуел у Аргентина.Иначе детево требаше летоска да дојде само што имаше повреда.Сака да игра у Фиренца пошто Батистуа го обожавал на времето!

dobar golem silen odbranben fudbaler, ni treba munoz, daineli neka se izgubi, dosta mu e vise :)

Ама Даинели како изигра со Ливерпул!Не зезај добар е Даинели,ме изненадува оваа година.Овој Муноз ни треба секако.Како Јоветич да почне полека,па за година две да биде лидер у одбрана!

Дечки свака ви част сезонава играте неверојатно, само каков кејф ми направивте со ливерпул, ќе биде право дерби во Торино за 2 недели, се надевам на победа мада како игра Фиорентина сезонава, се е можно, Маркиони и Занети ви се одлични засилувања иако се жалевте на почетокот, па се гледаме за 2 недели.позз

Ovoj deckovo od Argentina mi izgleda na korpulenten soliden i nadezen bek.Super ako go zememe ako veke ne e kupen.Procitav deka u Argentina go vikale noviot Samuel i Ayala i deka nalikuval na niv.Ke bide top zasiluvanje.

Корвињо ке патува во Ј.Америка фа ги види уште еднаш Салвио-Ланус,Муноз-Бока и Сандро - Интернационал!Денес кажа дека за во јануари Фиорентина има буџет од 15 милиони евра!

Корвињо ке патува во Ј.Америка фа ги види уште еднаш Салвио-Ланус,Муноз-Бока и Сандро - Интернационал!Денес кажа дека за во јануари Фиорентина има буџет од 15 милиони евра!
Рачунај 30, со 15те што ќе ви ги дадеме за Јоветич. :baeh:

Рачунај 30, со 15те што ќе ви ги дадеме за Јоветич. :baeh:

Хаха ќе ни ги дадат копачкете од Јоветиќ за 15 мил. И ја би сакал да го видим у дресот на Милан али дечково моментално вреди 25 мил, до Јуни ако продужи да игра ваке и 30-35 ништо чудо да му бараат

ni za 30mil ne se prodava Jovetic sega !!!!!!
a i baska kaza deka ubavo mu e fo fiorentina, i deka ne mrda vo bliska idnina nigde

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom