Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Игра да

Еве го составот. 4-2-3-1

Фреј-Комото,Гамберини,Кролдруп,Гобби-Монтоливо,Занети-Варгас,Јоветич,Маркиони-Муту

Џила е на клупа!

Јас искрено мислам дека малце голови ќе има 1 до 2 и сакам Монтоливо да даде еден гол пошто е мој миленик,нормално со Јо Јо оваа сезона!:smir:Сакам кога даваат голови играчи од средниот ред особено Монто.Би сакал и Де Силвестри да даде гол да видиме шо ќе направи :toe:Како и да е со среќа,па да извадиме поволен резултат,а одиме на победа нормално!
A da ne cekame od sredniov red da dade gol :) kakvi sansi pormasija da ne ti se veruva. ajde pokonkretni sme ke gi tepame

e**ti fudbalt, neke da vleze, i toa so vleze sudijava ne go priznava, epa jebiga treba da bide juventus sampion, roma da i milan da igraat u liga na sampioni, ke go papa fiorentina. igras so poslabi ekipii se branat zaedno so direktori i doktori i sudii, ne dosle fudbal da igraat da se branat. prederski raboti.

Целата среќа на светото беше кај Лацио!Автобусот пред гол да го паркираа уште тоа им фалеше!!!Срамота е ова бе,не мрднаа утепани од господ беа цела утакмица и на кра јземаа бод кој им вреди како 10 имајки ги предвив шансите на Фиорентина.Она судијана копиле глупо слепо,па и тој линискиот да го е..!Ама одигравме на ниво ги збрлавевме Лацио незнаеа газот кај им е :pos2:комплекс им набивме мислам дека!!!

овие Лацио да не биле свеќи да палат пред утакмицава бе лее која среќа ја имаат па и гол не им признаа на Фиорентина цц

џила има некој феномен - не му признаваат чисти голови, така и лани во торино, да се направи пак листа без судиски грешки ние ќе сме на 1-во ;).

инаку, супер изиграат, ја ги бендисав ептен.

и да, некој на монтоливо треба да му каже да не шутира во голманот или надвор од рамката, братеее 11 метри е.

Монтоливо беше најдобар играч на утакмицата дефинитвно али јебига тоа е!Мислам дека и самите фанови на Лацио знаат за што се работи!СРЕЌА типично пичкарски освоен бод!Нема дискусија бодот им вреди многу повеќе.Ја би се срамел да навивам за клуб како ЛАцио.Тоа ли е тим бе губи топки на секој 5 секунди и противникот има создава по 2 шанси во 1 минута.Срамота се,само што имаа среќа невидена денес,друго не покажаа ништо!КОмплименти за Фиорентина и покажа како се игра фудбал 100 минути,но јебига неможеш со некој што е правен у ГС

Vargas ja siluvase topkana, ja otkorna, kakvi centar sutevi, bravo, Bravo i za publikata odamna ne sum gi slusnal da peat cel natprevar, ajde ne e strasno tuka sme so 2 boda razlika od prviot

kako be moze cist gol da ne ni priznaat ????????
grd glupav sudija

forza fiola, ideme dalje, inter ni bega samo 2 boda

gi napativme kutrive, viktorija igravme pred nivni gol, ama so 10 dusi se branea, buljasi
ke gi tepame u rim, ne e problem, sea odmor malce pa ideme u torino po 3 boda :)

ќе биде бе ќе биде ... моментално го играме најдобриот футбал во италија.

Glupav sudija sto da kazaam.Gleda deka nogata na toj fudbalerot sto ja vadi topkate e 30 cm pozadi linija:toe:Kako moze da ne vidat dvajca sudii?Gluposti ama aj neka im e na onie gadnine Lazio sto nemozea cel natprevar da odat kamo li bod da osvojat.treba da se vovede tehnologija za vakvi raboti.Da se znae kako vo tenis

Glupav sudija sto da kazaam.Gleda deka nogata na toj fudbalerot sto ja vadi topkate e 30 cm pozadi linija:toe:Kako moze da ne vidat dvajca sudii?Gluposti ama aj neka im e na onie gadnine Lazio sto nemozea cel natprevar da odat kamo li bod da osvojat.treba da se vovede tehnologija za vakvi raboti.Da se znae kako vo tenis
мислам дека не беше само за голот, после кога отиде топката горе еден од фиорентина нафрли а одбранбениот на лацио играше со рака. судијата го пропушти и тоа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom