Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
И десен бек и толку бар за сега.Ќе оцениме следнава сезона како ќе изиграат

Dobro mora da se prodadat nekoi igraci: spored mene 2-3ca ke bidat prodadeni i toa:
Kuzmanovic 10mil.
Donadel 8mil.
Semioli 5mil.
Santana 8mil.
Comoto 5mil.

Da prodademe 3ca od ovie nekoi 20mil. ke zeeme, pa ke moze da se kupat 2ca ili 1 zver

Гобби,Семиоли,Комото би можеле според мене.Евентуално уште некој,но зависи од тоа ние што ќе купиме.Кузманович никако.Мора остане он!

decki drenthe najverojatno ke ne izbere nas za ekipa kade bi mozel da prodolzi od poslednite informaicii...
no sepak drugo me raduva!!!! corvino bi zainteresiran za da go donese Miguel od Valencia za desen bek.... toa me raduva mnogu mnogu eftin bil a sepak se raboti za odlicen bek so odlicni i ofanzivni zadaci nesto so ni fali po desnata strana na koja sme kako otseceni spored mene... cenata mu bila nekade okolu 3 mil. evra (epten eftino)
taka ova e mnogu interesna sperkulacija koja mi se dopaga :helou:
ama da ostavime da vidime so ke se sluci :toe:

Имаше на tuttomercattoweb.com дека корвињо сакал да го донесе САнтакроче во Фиорентина!

Фиорентина се интересирала за Габриел Хајнце.
Ц ц ц ц до кај ќе ни оде лигава бе, си одат играчи како Кака и Ибра, а идат како Хајнце и Дренте..:nesvest::nesvest:

А и вие гледам буквално на секој играч се палите, Креспо, Круз, Одо,Панучи, Виера, Овен, Жунињо... па тоа веќе не се играчи бе луѓе...без навреда:smir:
3 пати подобри играчи имате од овие што ги набројав.

Фиорентина се интересирала за Габриел Хајнце.
Ц ц ц ц до кај ќе ни оде лигава бе, си одат играчи како Кака и Ибра, а идат како Хајнце и Дренте..:nesvest::nesvest:

А и вие гледам буквално на секој играч се палите, Креспо, Круз, Одо,Панучи, Виера, Овен, Жунињо... па тоа веќе не се играчи бе луѓе...без навреда:smir:
3 пати подобри играчи имате од овие што ги набројав.
Пола од овие играчи се шпекулации.Нема ло врска.Само за Креспо и Круз е точно.Тоа и ни треба.Замена за Џила.Дренте е талент ама не успеа у реал,а Прандели ќе го поврети во живот сигурен сум.Виде што се деси си Џила.Тоално го опорави.Истото му го направи и на Муту.Викааа наркоман,нема да заигра никогаш пак на ниво,ама Прандели направи по 16-17 гола на сезона да дава.За Хајнце поима немам.Можда е вистина можда не.Сепак КОрвињо следи и квалитетни играчи како Маркез,Сантакроче,Миранда...НЕ зезај веруваш на све што ќе видиш

nema nisto novo
valjda do krajot na nedelava ke dojde drente

Супер ќе биде со Дренте само што видов дека и Џенова го сака.Све сакаат тие.Само копираат од нас

Нема баш ништо ново,освен дека Дренте според медиумите е све поблиску.Маркиони?Не ни треба.Го имаме Сантана за крило,а Семиоли нека си оди што побрзо.Сампдорија е заинтересирана за него како и за Гоби

ENTRATA

Eleftheropoulos (p) 50 %
Fontana (p) 20 %
Beck (d) 10 %
Bjarsmyr (d) 10 %
Panucci (d) 30 %
Motta (d) 20 %
Zuniga (d) 10 %
De Silvestri (d) 40 %
Esposito (d) 40 %
Di Tacchio (c) 100 %
Morosini (c) 30 %
Taddei (c) 30 %
Mariga (c) 20 %
Drenthe (c) 80 %
Bianchi (a) 10 %
Pozzi (a) 50 %
Matri (a) 20 %
Caracciolo (a) 20 %
Acosty (a) 90 %

USCITA
Storari (p) 100 %
Avramov (p) 95 %
Da Costa (d) 100 %
Mazuch (d) 100 %
Zauri (d) 100 %
Comotto (d) 10 %
Pasqual (d) 50 %
Donadel (c) 30 %
Gobbi (c) 40 %
Melo (c) 30 %
Almiron (c) 100 %
Semioli (c) 50 %
Bonazzoli (a) 100 %
Lupoli (a) 100 %
Papa Waigo (a) 100 %

Абе друже не гледај тоа.Нема веска тоа се само глупости од новинарите.
Дренте е на чекор,ама чекорот е многу спор.

Ne sakam da go zememe Tadei od Roma, debilec mi e, neznam so kur go baraat
Cruz ili Bjanki za u napad samo

Многу фудбалери ќе дојдеа ама не дојдоа.Ако му го земат и Дренте пред нос на Корвињо стварно срамота.Се надевам дека е завршена работата.Маркез ќе го продолжи договорот со Барса.Значи ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom