Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
леле ако го земете Тадеи многу ќе ви бидам благодарен хихихих

Еј Тадеи може да си остане кај што си е сега.Фала богу го имаме Сантана и Јоветич на таа позиција,така да Тадеи не ни треба уопште.
Марлез-го продолќи договорот,Албиол потпиша за Реал,Запата најверојатно во Манчестер Сити.И кој ќе остане за нас:toe:

Марлез-го продолќи договорот,Албиол потпиша за Реал,Запата најверојатно во Манчестер Сити.И кој ќе остане за нас:toe:
i dembele onie genova ke go potpisat, ajde bar drente ni ostana :) se ocekuva vecerva da potpise, najverojatno na pozajmica so opcija za okupuvanje narednata sezona 11 mil.

Абе Џенова е најгадниот клуб што посој во Италија.ДЕГЕНЕРИЦИ НАЈГОЛЕМИ.Све грди љушпи се во тимот.По Креспо,Дембеле,Дренте,Едер,Жуњино,Де Силвестри...се залетаа само зашто се гневни на нас дека земавме 4то место.Неможат да се помират со тој факт.И кога им го начука Муту у 93та минута 3-3 неможат да не сварат.Живи ќе се изедат.И сега со крадење на наши трансфер цели си мислат дека ќе направат појак тим.Ејјј нормални ли се бе мочковци едни.Фиорентина 4 сезони по ред обезбедува ЛШ,они со нас ли ќе се рамњаат копучишта едни.Сега да ги видам кога ќе играат на два фронта сезонава и УЕФА и Серија А дали ќе бидат 5ти.Нека испаднат све да им ебам.

i uefa i italijansko koa ke igraat genova slednava sezona ke zavrsat na 9 mesto

Абе Џенова е најгадниот клуб што посој во Италија.ДЕГЕНЕРИЦИ НАЈГОЛЕМИ.Све грди љушпи се во тимот.По Креспо,Дембеле,Дренте,Едер,Жуњино,Де Силвестри...се залетаа само зашто се гневни на нас дека земавме 4то место.Неможат да се помират со тој факт.И кога им го начука Муту у 93та минута 3-3 неможат да не сварат.Живи ќе се изедат.И сега со крадење на наши трансфер цели си мислат дека ќе направат појак тим.Ејјј нормални ли се бе мочковци едни.Фиорентина 4 сезони по ред обезбедува ЛШ,они со нас ли ќе се рамњаат копучишта едни.Сега да ги видам кога ќе играат на два фронта сезонава и УЕФА и Серија А дали ќе бидат 5ти.Нека испаднат све да им ебам.

Готово за Дренте.Албиол отиде у Реал за жал,сега ајде Запата и супер ќе биде

Тој Тадеи играч беше или манекен,не знам не се секавам :nesvest::nesvest:

Најглупиот играч што сум го видел,катастрофа невидена е,на една утакмица ке изигра добро,веке на следната или не е во прв тим,или е повреден.Поголем стакленко од него нема,а Фиорентина ако го земе ке се зезне бидејки Јоветич во споредба со него е измислен.
Дренте според мене ке дојде кај вас,мислам дека има загарантирано место во првиот тим,средниот ред ке ви биде лудница :smir:

Тој Тадеи играч беше или манекен,не знам не се секавам :nesvest::nesvest:

Најглупиот играч што сум го видел,катастрофа невидена е,на една утакмица ке изигра добро,веке на следната или не е во прв тим,или е повреден.Поголем стакленко од него нема,а Фиорентина ако го земе ке се зезне бидејки Јоветич во споредба со него е измислен.
Дренте според мене ке дојде кај вас,мислам дека има загарантирано место во првиот тим,средниот ред ке ви биде лудница :smir:

абе Тадеи игра десно офанзивно крило, а Јоветиќ игра како полушпиц значи не играат иста позиција

Друже јас воопшто зборам,а ако не примети Јоветич понекогаш играше во Партизан иста позиција како Тадеи :smir:

Сепак,се на се не е потребен Тадеи во Фиорентина :smir:

Друже јас воопшто зборам,а ако не примети Јоветич понекогаш играше во Партизан иста позиција како Тадеи :smir:

Сепак,се на се не е потребен Тадеи во Фиорентина :smir:

па фала богу дека не е потребен во Фиорентина, само незнам Рома зошто го чуват:toe:

па фала богу дека не е потребен во Фиорентина, само незнам Рома зошто го чуват:toe:

Не знам стварно зашто и Рома го чува толку време,па не изигра скоро ич оваа сезона.
Нека го шиткаат одма кај било,доста му беше :toe:

Веројатно Маркиони ќе дојде според мене тотално непотребен е.Што ќе правиме со толку крила.Сантана,Семиоли,Јоргенсен,Дренте,Маркиони,Јоветич.Некој од овие ќе си замине како на пример Семиоли или Дренте уопште нема да дојде.Незнам малце не ми е јасен овој потег.Место да гледаат дефанзивец да донесат они запнале за крила

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom