Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Gigliati brat smeni ja slikata, ko da ne se tie Fiorentina deka vo crveno se..se znae koja e nasata boja..VIOLETOVA i staj potpis tamu..aj pozdrav

Na Fiorentna.it ima interesni sliki postaveni od navivacite,

m_DSC00787jpg.jpg

m_Bella___Inviata_da_FrancescaJPG.jpg

m_84_tifosejpg.jpg

m_DSC00214JPG.jpg

m_Diego_5_012jpg.jpg

m_41_squadrajpg.jpg

Честитики за младинците 92 годиште.Шампиони на Италија.Победа над Интер од 3-1.Од овој млад состав Бабакар е ѕвер.За 2-3 години слободно може да игра у прв тим.Веќе го бараа реал и Манчестер.Браво стварно

Дренте на чекор до Фиорентина.Според SKY sport

toa mi se svidja mnogu

Дренте на чекор до Фиорентина.Според SKY sport[/QUOTE]

eve uste 2 sliki:
111.png

222.png

Ako go zememe DRENTE zverovi ke bideme pozadi, uste cenralen bek
Za u sredina sme super,moze nekoj anonimec ne e strasno
Za u napad isto sme dobri, samo da zeeme nekoj kao BJANKI ili KARACOLO za GILARDINO zamena

Ама ако го земеме Дренте сигурно Пасквал ќе си оди.Ќе имам тројца леви бекови.Варгас,Дренте,Пасквал+Гобби кој може тамо да игра.До Душа Дренте повеќе е лево крило ама сепак.Варгас нема шанси да сио оди.Такада Пасквал за 6-7 милиони може да замине

Дренте најверојатно ќе ви го пуштиме на позајмица, иако мене не би ми пречел и комплетен трансфер :)

Само не го рачунајте да ви игра добро на лев бек, дефанзивно е катастрофа, ако го научите да остане на нозе подолго од 30 секунди, може ќе си имате страшен играч :)

abe ne zezaj, drente ne ni igrase vo real, jas go gledav 2-3 pati koa igrase vo startniot tim izigra super, a i baska e mnogu mlad

Дренте најверојатно ќе ви го пуштиме на позајмица, иако мене не би ми пречел и комплетен трансфер :)

Само не го рачунајте да ви игра добро на лев бек, дефанзивно е катастрофа, ако го научите да остане на нозе подолго од 30 секунди, може ќе си имате страшен играч :)

Дренте ќе треба Прандели под свој ред да го стави и да му одржи лекција една па после да видиме како ќе игра.Мислам дека Дренте ќе биде донесен како универзалец во тимот каде што може да игра на повеќе позиции.Мое мислење е дека во одбрана нема да игра.Среден ред.Или лево крило или до Мело и Монтоливо.А прашање е дали ќе биде и прв состав,но отом потом.Прво да дојде.

Бек не бива од Дренте, посебно не у физичка лига како Калчото, крило може, само како шо реков, прво да научи да стои на нозе подолго од 30 секунди.

hehehehe
ke nauci ne e strasno

Felipe Melo e zveriste nevideno, ima ocenka 8 , mnogu dobro izigra so Italija, i izjavi deka e lojalen i ostanuva vo Fiorentina

Melo commits to Fiorentina
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun21q.html

A i ocenkata od goal.com
Felipe Melo: 8 - Dominated the midfield, and is really starting to look like one of the strongest players in his position in the world.

Ко ќе погледнам подобро на тимот,Фиорентина има солиден тим.Ако одиме играч по играч да ги анализираме ќе видиме дека се битни карики.

1.Фреј(со Цезар најдобар голман у серија А оваа сезона и се молат Французите да брани за Франција)
2.Гамберини(репрезенативец на Италија кој да играше денес сигурно ќе одиграше подобро од Канаваро)
3.Мело(првотимец на Бразил и еден од најпосакуваните играчи во Европа)
4.Монтоливо(репрезентативец и почнува да стекнува доверба кај Липи иако му треба уште малце искуство)
5.Кузманович(иако е млад сепак репрезентативец на Србија,првотимец беше уште на 19 години и допрва следи најдоброто)
6.Муту(капитен на Романија и носител на нашата игра)
7.Џила(репрезентативец на Италија и малд ама со големо интернационално искуство)
8.Варгас(капитен на Перу,покрај Фарфан,Гереро и уште некој,он ја носи капитенската лента)
9.Јоветич(надежно дете-талент)
10.ПРАНДЕЛИ

Ко ќе видиш,немаме лош состав.Само што одбранате е најнекомплетна некако.Со пар засилувања ќе се оправиме.Ма да сметам дека имаме доста солиден тим.Плус Јоргенсен,Даинели,Сантана.Добар микс на таленти и искуство.

Da brat stanavme super ekipa, ni fali eden dobar centralen defanzivec, i eden napagac zamena za Gilardino

Ко ќе погледнам подобро на тимот,Фиорентина има солиден тим.Ако одиме играч по играч да ги анализираме ќе видиме дека се битни карики.

1.Фреј(со Цезар најдобар голман у серија А оваа сезона и се молат Французите да брани за Франција)
2.Гамберини(репрезенативец на Италија кој да играше денес сигурно ќе одиграше подобро од Канаваро)
3.Мело(првотимец на Бразил и еден од најпосакуваните играчи во Европа)
4.Монтоливо(репрезентативец и почнува да стекнува доверба кај Липи иако му треба уште малце искуство)
5.Кузманович(иако е млад сепак репрезентативец на Србија,првотимец беше уште на 19 години и допрва следи најдоброто)
6.Муту(капитен на Романија и носител на нашата игра)
7.Џила(репрезентативец на Италија и малд ама со големо интернационално искуство)
8.Варгас(капитен на Перу,покрај Фарфан,Гереро и уште некој,он ја носи капитенската лента)
9.Јоветич(надежно дете-талент)
10.ПРАНДЕЛИ

Ко ќе видиш,немаме лош состав.Само што одбранате е најнекомплетна некако.Со пар засилувања ќе се оправиме.Ма да сметам дека имаме доста солиден тим.Плус Јоргенсен,Даинели,Сантана.Добар микс на таленти и искуство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom