Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дренте најверојатно ќе ви го пуштиме на позајмица, иако мене не би ми пречел и комплетен трансфер![]()
Само не го рачунајте да ви игра добро на лев бек, дефанзивно е катастрофа, ако го научите да остане на нозе подолго од 30 секунди, може ќе си имате страшен играч![]()
Ко ќе погледнам подобро на тимот,Фиорентина има солиден тим.Ако одиме играч по играч да ги анализираме ќе видиме дека се битни карики.
1.Фреј(со Цезар најдобар голман у серија А оваа сезона и се молат Французите да брани за Франција)
2.Гамберини(репрезенативец на Италија кој да играше денес сигурно ќе одиграше подобро од Канаваро)
3.Мело(првотимец на Бразил и еден од најпосакуваните играчи во Европа)
4.Монтоливо(репрезентативец и почнува да стекнува доверба кај Липи иако му треба уште малце искуство)
5.Кузманович(иако е млад сепак репрезентативец на Србија,првотимец беше уште на 19 години и допрва следи најдоброто)
6.Муту(капитен на Романија и носител на нашата игра)
7.Џила(репрезентативец на Италија и малд ама со големо интернационално искуство)
8.Варгас(капитен на Перу,покрај Фарфан,Гереро и уште некој,он ја носи капитенската лента)
9.Јоветич(надежно дете-талент)
10.ПРАНДЕЛИ
Ко ќе видиш,немаме лош состав.Само што одбранате е најнекомплетна некако.Со пар засилувања ќе се оправиме.Ма да сметам дека имаме доста солиден тим.Плус Јоргенсен,Даинели,Сантана.Добар микс на таленти и искуство.