Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Не се плашите ќе ги скинете,нема да знаат главата кај им е.Поздрав и среќно вечерва!!!

Нема проблем,ајде уште пола сат и мелење....Муту 2 и 1 Мело и завршена работа:salut:

Taчно , Муту 3та минута за 1 : 0

Ajде честито победа од мене , супер резултат за реваншот ( 2 - 0 ) , очигледно Муту и Џила ке бидат убиствен тандем нареднава сезона , со оглед дека Прандели знае да игра и со тројца во нападот ништо чудно да ги гледаме Пацини и Муту повлечено а Џила најистурен , еден од најдобрите напади во Италија дефинитивно .

Браво за Фиорентина.. Милам дека си ја заврши работата уште во Фиренца..

честитки,Милан ќе се каат долго време што го пуштија Џила

2-0 e super rezultat, ma da mozese i poubedlivo
Mutu evro golce, Bravo i za Gilardino, veruvam deka coekov ke se iznaigra i deka ke mu trgne...Forza Fiorentina!!!

Честита победа и можи ке се падните со Реал во групите на ЛШ а сезонава Џила ке растура во Серија А ако му тргни. :)

Честито! Мило ми е за Џилардино, ама ќе ми беше уште помило да си го имавме уште.:pipi:

Добро e!Можеше и подобро!Мислам според шансите можеше многу повише!Варгас и Мело беа ЗАКОН!Поготово Мело!Човекот го имаше насекаде!:zver:Муту направи уште една бомба,а Џила одлично се снајде со глава!Браво,браво!Мислам дека треба уште малце да работиме,но секако ова е почеток и формата допрва ќе се подобри!!!Солиден резултат!FORZA VIOLA:smir:

Честито лилави..Мислам дека си обезбедивте место во ЛШ...

Влезе Алмирон?Се покажа?Или оваа утакмица ја седеше на клупа?

vleze almiron..odigra 20min. i bese soliden
forza viola

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom