Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Покачувањето е за да се осигураат Фиорентина дека Муту нема шанси при крајов на рокот за трансфери, да ги напушти ... Посебно по побарувањата на Рома...

btw Нека ви е честито купувањето на Алмирон..

GRAZZIE!
Иначе Муту највише го форсираа,за да неможе догодина да го активира членот 17 и да го откупи договорот!

koa mu ostanuva 1 godina od dogovorot moze da si go otkupi preku praviloto na fifa 17, a ne ako mu ostanat 2

Mислам дека може!Со преостанати 2 години!Ама треба да исполнува и некој други критериуми!Незнам точно кој беа!!!

Зависи од годините, доколку е играч под 28 години треба да одработи три години од договорот, доколу е над 28 години две, и има посебна формула со која се пресметува оштетата.

Пс гледам притискта за Радои, добар дефанзивец е може да успее во Фиренца,

Па што знам....?Не го знам доволно за да дадам било какво мислење!Според тоа што се пишува за него би требало да е многу добар!Но фактот дека играл цела кариера во лига послаба барем две класи од овие водечки лиги,не би се сложил дека е проценет на 10 милиони на 27 години!Но сепак тешко е да се каже каков е и колкав му е капацитетот!

vuki brat fakas Rai 2 ?
ako fakas utre ti doagam na gosti da gleame zaedno:)

Не бе брат!Имам само Rai 1!Порано фаќав ама ми исклучија:toe:
Незнам каде да гледам!Се нервирам ептен!!!Иначе да имав нема проблем!:helou:

ке ја има на нет сигурно малу подобра брзина и без проблем се гледа, со срце ќе се потрошат 700 мега за ваков натпревар

Едит, еве ви линк утре саат време пред натпреварот сигурно ќе постават линкови за гледање на натпреварот

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16404&part=sports

Некои се гледаат со медаиплеер а за некои е потребно да се симне посебно програмце, ТВ антс е најлесно за користење.

ke se glea u nekoja kladilnica, so ima resiver
forza viola

Мора да се гледа!Viola се губиш брат!:helou:Дај почесто посетувај не!Иначе планираме да се собираме неколку фанови за натпреварот против Јуве на 31,па еве те канам да дојдеш!
Иначе вечер со господ напред!Ајде Фиорентина израдувај ме!!!FROZA VIOLA:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Мора да се гледа!Viola се губиш брат!:helou:Дај почесто посетувај не!Иначе планираме да се собираме неколку фанови за натпреварот против Јуве на 31,па еве те канам да дојдеш!
Иначе вечер со господ напред!Ајде Фиорентина израдувај ме!!!FROZA VIOLA:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:
Вечер ќе стискам палци за вас...Но не и на 31..:)Сепак се надевам дека ќе гледаме интересен фудбал и вечерва, и на 31..

neoficijalni sostavi:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Fiorentina (probable): [/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Frey; Zauri, Gamberini, Kroldrup, Vargas; Donadel, Melo, Kuzmanovic; Santana, Gilardino, Mutu
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Slavia Prague (probable):[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Vaniak; Suchy, Brabec, Latka, Jablonsky; Janda, Jarolim, Tavares, Svento; Necid, Toleski[/FONT]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom