Голем задник или раскошни гради?

• Креатор на темата Креатор на темата LadyD
  • Време на започнување Време на започнување

dobar zadnik ili golemi gradi?

• Zadnik

Гласови: 33 45,8%
  • Gradi

Гласови: 39 54,2%

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето е завршено на .
од се по малце

Груда бачко :) и убав задник во комбинација е добредојден секако, е сеа не огромен теткински :pos: џоа комбајн

Шо знам не сум некој занесен по задник.Неќам да има голем задник. Гради не си замислувам колкави треба да бидат.Не големи.Уствари не бирам многу по тоа ја.

кога би имал можност да бирам,би бирал убав задник:nesvest: уфффффффффф а за гради-само да се виде дека има не е тоа проблем.
иначе не бирам многу затоа пишав (кога би имал можност да бирам)

Кога веќе се избира, комбинација од 50-50 на двете особености би била таман :pipi:

Преферирам добар задник, за гради колку да не е без ич :smir:

Раскошни гради - дефинитивно:helou:

Супер би ми дошло и од двете по малко повеке:baeh:

Дефинитивно гради,не иде со даска за пеглање-сурфање.И некој погоре беше во право,кога ке се каже голем задник прва мисла што ми доаѓа е Кинеска гласачка кутија,значи тие две работи не се комбинираат.Нема голем и во исто време добар задник.Има добар,стегнат и правилно дефиниран и голем што занесува у кривини.
Градите се друга приказна,големи скоро секогаш оставаат благо-пријатни импресии,нормално ако се вперени во правецот на движење а не према папок.

Многу сакам да пијам пиво и грицкам грицки, а највеќе на светот сакаммммммм....... ЦИЦКИ!

Убаво обликуван задник со цицки од типот „Таман за на Рака“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom