Вашето искуство на cs@kajgana.com серверите

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување
Епа јас почнав да играм од 2007год летето ако не се лажам децата од мојата мала ми направија се..Кантер,а потоа и кога излезе схето немав појма како се прави со се прави...А иначе од тогаш до ден денес играм со ник caniball..и повеќе пати сум баниран ама не причина вх , туку нешто глупости...И пред 4,5 дена Zile ме банираше перлеманти демек сум имал чит.Ама нејкам
за тоа да дискутирам многу зошто играм од нет кафе и се префрлив на друг ком и пак си играв со истиот ник..

Епа јас почнав да играм од 2007год летето ако не се лажам децата од мојата мала ми направија се..Кантер,а потоа и кога излезе схето немав појма како се прави со се прави...А иначе од тогаш до ден денес играм со ник caniball..и повеќе пати сум баниран ама не причина вх , туку нешто глупости...И пред 4,5 дена Zile ме банираше перлеманти демек сум имал чит.Ама нејкам
за тоа да дискутирам многу зошто играм од нет кафе и се префрлив на друг ком и пак си играв со истиот ник..
Aham jas sum svedok(za banot).:helou:.
Inace ontopik
od krajot na juli letoto.
Sea ponekogash samo vlevam 4forfun od internet caffe.(:pos2:).

Вака,на кајгана веќе играм скоро 2 години,првиот Ник ми беше Кампер,после си го сменив во Ника.Првиот клан го формирав со Диоп кој што веќе не игра,Па потоа по неколку месеци ме побараа во Гам..Па Така година време играјќи во Гам се одлучив да го напуштам,и ете ме сеа во Цсв..:)

На кајгана играм скоро една ипол година стар ник ми е Петар тапа бев тогаш сега сум GameMasteR! и далеку сум подобар од тогаш веројатно тогаш бев почетник имам 5 клана сменето не се замарам во кој клан сум така да тоа не е и многу важно сега за сега играм во еоЛ и одлично се снаоѓам во тимот и со соиграчите.

Na kgn igram skoro 2 god mojot od sekogas sum igral so nick LosT boY dosega sum baniran samo od iverson no np za tao i taka sega dobro mi odi na kgn imam klan EoL i tao e se sto imam da kazam :):)

ArseNal the best :)

Значи вие сите сте биле стари играчи бе, сите по 2 години? :pipi:
-Јас играм 4-5 години, можно е и 8.

Остај ги мислат слот ќе им дадат:tapp:
Онтопик:скоро една ипол година:smir:

Јас играм на кајгана серверите околу 2-3 недели.Нов сум :)

nisto iskustvo nemam na kgn igraf pred 3 nedeli na kgn. i po4naf da zboram
albanski na server so eden moj drugar , kinder odma da jade gomna vikase vidi so GRD jazik zborat posle jas go napcuef i jadef ban toa e toa... :kesa:

nisto iskustvo nemam na kgn igraf pred 3 nedeli na kgn. i po4naf da zboram
albanski na server so eden moj drugar , kinder odma da jade gomna vikase vidi so GRD jazik zborat posle jas go napcuef i jadef ban toa e toa... :kesa:

тоа ти е без школо јбг...
некој побара превод и реков изгубени во преводот ...
и следи твојот неписмен дел .
21 век да не сфатиш реченица треба да си животно.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
igram sekoj den, kolku vreme ne znam tocno, samo znam deka se mnogu jaki za mene, ovie drugite sto igraat:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom