LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
не ми е јасно која е поентата сам да се убиеш ако веќе идат крај на свет па така ќе умреш... што да трошиш пари за отрови
па искористи го крајот максимално бе да му ебам мајката...
а и плус не беше воопшто сигурно дека ќе е крај
т.е. ич не беше
Па имала голема паника, и од незнаење што да прави, ајде...:vozbud:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
се надевам дека не се самобил/а некој/а шо ги читал/а темиве на форумов...:nesum:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
Абе живи сме сите, шо па ти :)
сеа ќе ја чекаме наредната апокалипса :vozbud:
И после неа другата, па третата и така натаму..Некој ќе си сее страв, некои ќе се плашат,не дај Боже да има уште смртни случаеви по повод тоа, а светските медиуми, жолтиот печат, и другите ќе си ги тријат рацете од парите спечалени на терет на продадените лаги за пари...Тоа е животен циклус...Нема бегање..После 2012, доаѓа 2036?:toe:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Најбоље ќе е да не се замараме со вакви работи премногу, пошто и така ништо не можеме да смениме.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
На 21-ви октомври нема да не голтне црна дупка. Од прва рука ви кажуем информацијава.

Заклучок: Видов на сајтот на CERN дека на 22-ри, 23-ти октомври итн. имаат планирани работи. Така да нема да не г'тне... :pos:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
На 21-ви октомври нема да не голтне црна дупка. Од прва рука ви кажуем информацијава.

Заклучок: Видов на сајтот на CERN дека на 22-ри, 23-ти октомври итн. имаат планирани работи. Така да нема да не г'тне... :pos:
Заклучок бр. два после планираните работи сме готови.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
а до кога имаат планови тие луѓето таму? :vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ако не г'тне барем сите ке не г'тне:pos2:
Е ако не голтне, сите ќе не голтне, да...
Ама лошо ќе е тоа што НЕМА ДА ИМА ДОКАЗИ ДЕКА СМЕ ПОСТОЕЛЕ, дека постоел светов, луѓето...
Исто како да не сме постоеле никогаш. :(

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Е ако не голтне, сите ќе не голтне, да...
Ама лошо ќе е тоа што НЕМА ДА ИМА ДОКАЗИ ДЕКА СМЕ ПОСТОЕЛЕ, дека постоел светов, луѓето...
Исто како да не сме постоеле никогаш. :(
Хаха забораваш нешто... нема да има кај да стојат доказите.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Abe sho vi e vas luge, bash e zabavno da se sluci taka nekoja kataklizma katastrofa i neznam sto, so znaes utre ke stanis i site sme so rogovi nova moda pa ti, i pak kremcite ke gi sisaty kratko 1 cm, metalcite ke rastat dolgi rogovi u rep ke gi vrzuvat,zhenskite ke si gi peglaat i feniraat ludila pa ti.
mene iskreno mi e mn jako i zabavno da se desi aj na primer poplava bash e cool be , ili sho ti znam zemjotres ushe poise je cool, radi sho ke ima dalje napusteni gradovi i ke osetis kako e da bidis ZHIV bez nekoj da te upravuva ednas vo zivotot.
Alal da im e na tipcite so go napravila LHC, neka prodolzat so bezveznite eksperimenti sho nikogas niso nema da im dokazhat, iako se sekad u zabluda samo pak gleajte na zabavnata strana od zivotot, zaso eden den sekoj koa ke se razbudi od sonot,ke sfati dek ova e samo edna iluzija.....
"blazheni se onie, koi znaat da se nasmeat vo zhivotot i nisto ne zemaat zdravo za gotovo niti pak se seriozni"
Glupi se site Limitated Minds...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
16 годишно девојче од Индија се самоубило поради страв од "биг бен" експериментот

Таткото Бихарилал открива дека неговата ќерка била преплашена од ТВ репортажите кои тврделе дека експериментирањето со акцелераторот Large Hadron Collider ќе “ја отвори Земјата, по што сите во селото ќе умрат”.

”Се обидовме да и го одвлечеме вниманието, убедувајќи ја да не се грижи за такви нешта. Но, сè беше залудно”, ја пренесуваат медиумите изјавата на шокираните родители.

A girl in India has committed suicide after watching TV reports that a physics experiment could bring about the end of the world, her family says.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/7609631.stm

уште ова фалеше .... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom