LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Големи рискантни работи. Па таму се собрала целата интелегенција од светот. И што? Се коцкаат со нешто кое нее е нивно. Изигруваат богови. Во влог го ставаат целото човештво. Прво си поигруваат со иљадници и ги жртвуваат(Хирошима,Нагасаки..) е сега одат на се или ништо. Па доколку постои и најмала шанса за такво нешто(Апокалипса),тоа треба да се прекини. Тоа е мое мислење а и на многу други.

Јас сум сигурен оти нема ништо добро да излезе од тој експеримент.Целта на тој експеримент е да се дознае од што е создадена планетата и целата вселена.А сигурно тие што стојат зад овој експеримент заборавиле или пак не сакат да веруват дека сето тоа е создадено од Господ.Така да...колко и да истражуват никогаш нема да најдат научно објаснување за тоа.А експериментот ке трае до 21декември 2012год. а на таа дата се очекува да се случат многу работи,и ако се појави некогаш црна дупка...мислам дека тоа ке биде точно на :vozbud:21декември2012год.:vozbud:
чекај сега... веруваш во господ или во календарот на маите? :uvo:

А да видите мене што ми се деси вчера. Седим на столче и одеднаш почнав лагано да пропаѓам надоле. Мислев дека е готово со мене се` додека не видов дека сум го пропаднал седиштето на столчето :pos2:

Јас сум сигурен оти нема ништо добро да излезе од тој експеримент.Целта на тој експеримент е да се дознае од што е создадена планетата и целата вселена.А сигурно тие што стојат зад овој експеримент заборавиле или пак не сакат да веруват дека сето тоа е создадено од Господ.Така да...колко и да истражуват никогаш нема да најдат научно објаснување за тоа.А експериментот ке трае до 21декември 2012год. а на таа дата се очекува да се случат многу работи,и ако се појави некогаш црна дупка...мислам дека тоа ке биде точно на :vozbud:21декември2012год.:vozbud:
:)Колку си само самиот контрадикторен..Веруваш во Господ , или во Маите?

А да видите мене што ми се деси вчера. Седим на столче и одеднаш почнав лагано да пропаѓам надоле. Мислев дека е готово со мене се` додека не видов дека сум го пропаднал седиштето на столчето :pos2:

а па мене да видите шо ми се деси брат ми пуштил некој звук со иритирачко зуење и го ставил на репит и јас се разбудвам и си реков готово е ама го открив од ко седнав на комп

:pos2::pos2::pos2::pos2:Абе ајде нема ништо сега за сега црната дупка треба да се создаде на 21 при судирот на двете честички

:)Колку си само самиот контрадикторен..Веруваш во Господ , или во Маите?
Секако дека верувам во Господ,а тоа за Маите и нивниот календар не ни сакам да верувам во тоа...Ама нели ви е чудно што се ке се случи баш на тој ден?:toe:

Секако дека верувам во Господ,а тоа за Маите и нивниот календар не ни сакам да верувам во тоа...Ама нели ви е чудно што се ке се случи баш на тој ден?:toe:
Абе Гладијаторе, не е 21 Декември испитувањето, туку 21 Октомври... До некни се викаше дека 10 Септември е крајот на светот, кога ќе дојди 2012 ќе се вика дека 2036 година, и така натаму...

ако сакате да не ВИ се случи ништо ќе треба да уплатите 100 евра кај мене на жиро сметка
утре ќе ја добиете сметката и деталите...
за првите 10мина ќе има и попуст :vozbud:

Јас уплатив :pipi:
ај да видам тоа фискалната, ако не сакаш да ти ги пратам од УЈП :vozbud::vozbud:

Абе Гладијаторе, не е 21 Декември испитувањето, туку 21 Октомври... До некни се викаше дека 10 Септември е крајот на светот, кога ќе дојди 2012 ќе се вика дека 2036 година, и така натаму...
па за некого беше 10 септември крај:nesum:

па за некого беше 10 септември крај:nesum:
Беше..А знаеш ли зошто??Од некои што немаат работа, и сеат страв низ луѓето за некој божемен крај,и триста глупости..Затоа беше...

не ми е јасно која е поентата сам да се убиеш ако веќе идат крај на свет па така ќе умреш... што да трошиш пари за отрови
па искористи го крајот максимално бе да му ебам мајката...
а и плус не беше воопшто сигурно дека ќе е крај
т.е. ич не беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom