Orkad
The Master
ај ке почекам до 5 не за друго да видам шо ке се деси на онаа странана кај шо одбројуват...дал ке застанит бројалоно или...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој сто посто е сигурен во смртта...
Бате ај нек ни е честит празников ко ќе дојт сеа... и нек ни е среќен и лесен патот онаму...
Инаку за компјутерите, и вака и така ќе отидат и они...![]()
![]()
Море море, ме пресмеавте, алал ви...
Ајт отидов да легнам да спијам... бар мирно ќе заминам, не вака...![]()
не брат тебе ти е страв зато таков е осеќајот ххСите се зафркават... а на сите им е барем по малку страв или така ми се чини?![]()
ако и мене ме вклучуваш во сите тогаш знај дека јас сум сериозен, а за 4 и пол сати и мртов што би ме направило мртов сериозенСите се зафркават... а на сите им е барем по малку страв или така ми се чини?![]()
ај збогум и до тебе:back:Момци, што и да биде тоа е, судбина, ајде одам да спијам...
цел свет ќе го ебат, не само нивИзвинете за упикување,ме мрзеше да ја читам целата тема,туку накратко ќе поставам едно прашање:кој е тој што ќе дозволи некојси експериментатор да си игра со судбината на Швајцарија и Франција?
ај збогум, бацки, гушки :back:Одам да спијам!
Се надевам нема да има многу гужва пред пеколот утре, кој ќе чека 6 милијарди:jaj:
Ако заводе Македонија утре на Холандија, секак ќе се сруши светот
Ако не, пак ќе умреме![]()
Море Јоване изглеа само ја и ти останвиме будно до дешавањетоако и мене ме вклучуваш во сите тогаш знај дека јас сум сериозен, а за 4 и пол сати и мртов што би ме направило мртов сериозен
ај збогум и до тебе:back:
снимај брат, ќе изрежам на компјутеров после 6.000 000 000 примероци и ќе прајме пари во дупкатаМоре Јоване изглеа само ја и ти останвиме будно до дешавањето
ај ке земам дигиталнио и ке снимам за и другиве да видат шо беше тоа ...
Да бе како не ми текна одма... страв ми е :ija::icon_conf нема заебанција тука... и да погинеш колко можеш ќе се спасишне брат тебе ти е страв зато таков е осеќајот хх
Тоа ке биди ја мислам првиот бизнис во пеколот ејснимај брат, ќе изрежам на компјутеров после 6.000 000 000 примероци и ќе прајме пари во дупката![]()