Оваа недела го/ја/ги мразиме...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не златна, дебилно е да се анализира секој ебан збор за личност што веќе не е меѓу живите и да му се „влага у потсвест“ и не знам ти што. Нема тука никакви осудувања, само купче идиотчиња што мислат дека треба да се прават експерти и во ваквите тешки времиња.:wink:
Знам дека тие на Чуму го претераа,на сите ни е тешко и нема никаква потреба на делење памет во јавност,барем не сега кога се` е уште тазе.
Сите имаат право да веруваат во што тие ќе одберат за да ја ублажат болката,но повеќето(посебно политичари) изгледа како да ја користат оваа ситуација за да се докажат колку тоа тие се паметни,па почнаа и психилози да глумат што е непотребно.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не ги обвинувајте тие од Чуму. Или Весна или оваа од Канал 5. Сепак, станува збор за луѓе кои не знаат како да се носат со болката. Не знаат кого да обвинат, себе, некој друг или Бог. Луѓето сакаа некако да оддадат почит, да најдат причина, да најдат одговор...

Обвинувајте го Бучковски. Кретен е. Грам чоечност нема во муабетот негов.

Се откажувам од Роза Каревска... ќе ја мразам некоја наредна недела.
Оваа, му се посветувам на Бучко.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, ctrl+c.... ctrl+v, ctrl+v, ctrl+v, ctrl+v, ctrl+v, ctrl+v, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Шиник, Шиник, Шиник, Шиник, Шиник, Шиник, Шиник, Дебил, Дебил, Дебил, Дебил, Дебил, Дебил, Мамата, Мамата, Мамата, Мамата, Мамата, Мамата,Ушлин, Ушлин, Ушлин, Ушлин, Ушлин, Ушлин, Ушлин, ctrl+c.... ctrl+v, Шрек, Шрек, Шрек, Шрек, Шрек, Шрек, Шрек, Шрек,... и уште 15тина сочни пцовки.

Си ги излечив фрустрациите, фала... пријатно. :pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Тоше на планирал да загине, џабе се анализираат текстови кога она не ги напишал. Што се чудат сите за политичарите демек порано биле поарни па сега станале лошо. Од секогаш биле копилиња и ја користат секоја можна цел за политичка пропаганда без разлика дали е лоша и добра.
Да се согаслувам 90%од неговите поднаводници колеги што плачеа на ТВ се преправаа затоа што како прво ниеден не му беше колега во вистинска смисла на зборот и сите до еден би проадле сопствен брат за да ја имаат неговата кариера и неговиот талент.
Ама џабе е сега се тоа. Јас пак ќе кажам да го запомниме човекот за каков што беше вво неговите најдобри моменти и да ги баталиме ови малограѓански муабети.

Јас го подржувам серпико ја мразике пратеничката бууууу

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не ги обвинувајте тие од Чуму. Или Весна или оваа од Канал 5. Сепак, станува збор за луѓе кои не знаат како да се носат со болката. Не знаат кого да обвинат, себе, некој друг или Бог. Луѓето сакаа некако да оддадат почит, да најдат причина, да најдат одговор...
На сите ни е тешко,болката не се кажува-се чувствува...Ама тоа што го направија е претеризмус,прават на некој да му е уште потешко...
Тоа не беше барање причина или ублажување на болка,туку само делење памет и изигравање баба Ванѓа...
На сите ни е тешко,нема потреба од тоа некој да го анализира секој негов стих,го нема веќе...што ако толку од петни жили се трудат да докажат нешто?
Нема смисла.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Aj вметнете и рубрика “Оваа недела го/ја/ги сакаме...“, под услов да не биде претворена во книга на жалост за Тоше. Има и луѓе кои се за поздрав, јебеш га...

Член од
21 октомври 2007
Мислења
68
Поени од реакции
3
ccccc jas sega go procitav ova od ovaj idiotov....
mislev deka e najgolem idiot i deka ne e ni sposoben da go naprajt najidiotskoto nesto ama evve go toj....IDIOOOOOT!!!!
i jas go mrazam....site go mrazime
kopile

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Точкест, многу е штумфилен овој штрумфиотов... :pos:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Процедурално заштрумфував со фотошокот...не за нешто друго да го видам CS3ката шо може:wink:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Оваа недела не мразев никого, мене ме мразеа неколку колеги затоа што добив унапредување и сега сум ин надреден.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Оваа недела не мразев никого, мене ме мразеа неколку колеги затоа што добив унапредување и сега сум ин надреден.
Честито Тончи на добри луѓе добри работи им се случуваат. А тоа со мразењето а бе ако те мразат тоа е знак дека вредиш нешто и дека љубоморат на тебе така да фурај си.:wink:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ајмо,по 4 гаѓања за секој...

Или друго нешто,кој како сака...

ЗАКАЧИ МУ ЈА ОПАШКАТА НА МАГАРЕТО НА СРЕД ЧЕЛО!!!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Честито Тончи на добри луѓе добри работи им се случуваат. А тоа со мразењето а бе ако те мразат тоа е знак дека вредиш нешто и дека љубоморат на тебе така да фурај си.:wink:
Супер.

Владо Бучковски знае дека вреди. Владо бучковски никогаш не се сомневал дека вреди. владо бучковски никогаш...

Скот.

п.с. Супер Скот - дали е ова титулаааа :vozbud:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Од следнава недела сакаме анкета, сакаме анкета... сакаме анкета. Драги штрумфови само со анкети мооожеме да влеееземе во Европа.

*плус овие од власта, овааа недееела го наместија кутриот Велебучко, тие се едни апаши кој лажат и крадат и спијат на таван.:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom