Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
^ Како последната ташна од Луи е преплавена цела Италија, секој втор нигер на улица ќе ти ја продаде со ценкање не повеќе од 8 евра :)
Ташни.. Имам негде 15-20, во секакви облици, големини и бои. Не сакам ташна поголема од мене, ама доволно голема за да ми собере се. Едино мразам онакви ко пликоа шо се.

18779_226450023348_218434158348_3064875_3974107_n.jpg

:wub:

gold-guess-purse-white-guess-purse-brown-guess-purse-blue-guess-purse_400.jpg

Guess имаат дефинитивно најубави ташни, имам една бела со кафенa зебра принт постава.

juicy-couture-daisy-hobo.jpg

А Juicy Couture како да ги прават за мене. Обожавам такви дизајни.

Не излегувам без ташна. Сакам поголеми за да можам да ставам све (што ми треба :pipi:)
Еве неколку мене што ми се свиѓаат :

HBZ0708LW006-de-14705957.jpg
( оваа е малце поише од голема лол ама ми се свиѓа моделот )
louis-vuitton-speedy-30.jpg
Таа првата не да е голема би можела како куфер за на пат да ја користам:pos2: а оваа вторава на Витон ја мразам колку слични имат по пазариштава копии и тие шарките ме нервираат демек некоја мерка за гламур..

имам ваква плик ташничка собира само мобилен и новчаник прекрасна е, не сакам големи ташни, немам обичај да ја носам цела соба со мене
KOOB-WY289_V1.jpg

а ова ми е најновата ташничка, тамам е, плус одговара за секаде и за свадби и за у град :pos: :pos: :pos:
image%204_tcm4-19765.JPG

И јас ги обожавам.
Каде има низ Скопје некои интересни?Нешто ново?

Луѓе, да не знаете каде низ Скопјево може да најдам ташни за преку рамо а доле да има само мала ташничка, баш како purse, ама не свечени и за излегување, така поопуштени, во овој стил..
SmallPurpleBag-1.jpg

marc-jacobs-amazon-shoulder-bag.jpg

Kaj и да видам ташни или се некои огромни или сатенски/со светки и слично. Фала однапред :smir:

во чаршија имаш избор гооолем и не се скапи по 100-150 ден се

^Луѓе ме убивате со сликиве :)
Инаку сакам големи ташни, зошто обично носам секакви глупости и малце потешко со мала ташничка :icon_mrgr

Rossonerka ќе те тужам за нарушување на душевен мир! Па јас сакам неколку од тие,па не е фер,заклучете ја темава :(

Во ГТЦ доле меѓу КАРА и старо Германос има едно сокаче каде има доста продавнички за ташни и ГТЦ на први има две продавнички. За овие 5-6- продавнички немам зборови, ми иде да влезам да ги испразнам скрос, нема нешто што не ми се допаѓа таму. Во едната продавничка доле, таа што е до една продавничка за бижутрија, има лудница плик ташнички. Во Бисер исто има продавнички каде што има убави ташнички. :smir:

Уште вакви ми фалат. :smir:

elegantdressingbagspart.jpg
1273199801918.jpg
И ОВАА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom