Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
ги обожавам и ги сакам гооолеми кога можам да пикнам внатре се и сешто и кога ке ми треба нешто да се убијам од барање
:pos2:

prada-designer-purse-runway-review6.jpg

XUWBA673-SALT-2.jpg
Оваа ми е најслатка
purselust.jpg
patchwork2_edited1.jpg
dolce-and-gabbana-ayers-metallic-dome-purse.jpg
fashion-runway-review-louis-vuitton-spring-2008-handbags9-778818.jpg
128675969.jpg

сакам да носам спортски ташни или некои со беџови...ги обожавааам

без ташна немозам да презивеам....
се и свашта носам внатре.... :toe:

...ма не...ретко носим де....незнам зависи некој обожава големи..па шарени..некои сакаат да дречат ..не ја сакам оние мали...црни...па со беџои...па со оние метални ствари на нив...инаку не ..не сакам...можеби би носела за околу 5 године..сеа нооооо:pipi:

носам ташни само кога навечер излегувам и тоа најчесто некоја црна малечка, а не сум воопшто љубител на ташните

Golemi more glomazni najcesto vo site nijansi na kafena boja i crna se razbira! Ne sakam so fancy dodatoci i vo jarki boi! Vo kombinacija so skiny jeans, baletanki, obicna maicka i dobri naocari..:smir:

Неможам да излезам без ташна.Тука ми се мобилниот,новчаникот,лабелото...Имам олоку 10 ташни вака малечки ко за излегување...Мене ташните ми се потреба зошто ако неносам нема каде да ги ставам работите.

Носам али не секогаш,само ако ми одговара со чевлите, и обожавам големи ташни но не и даги носам...повеке имам мали слатки за во рака :baeh:

без ташна не излегувам од дома. Ако за нешто давам најмногу пари тоа се ташни и штикли:pipi:

Ташни имам милион. Нон стоп носам и многу ми се наоѓаат да ставам најразлични ствари што ми требаат:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom