Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
имам многу ташни и се си мислам дека малку имам и затоа често си купувам.Без ташна не излегувам,внатре ставам се што ми треба.

Не знам колку точно ги имам, ама знам дека не ги собира во плахарот веќе. Сите си ги обожавам, без ташна не можам бидејќи секогаш носам триста чуда внатре:pipi:

jas bes toa ne mrdam od doma vo nea imam se i sesto taka da omilen del od modnite dodatoci mi e tasnata

valentino-striped-bow-clutch.jpg

fendi-beaded-clutch-bag.jpg

122098_2_1
122098_1_1

louis_vuitton_aumoniere_satin_multicolore.jpg

roberto_cavalli_satin_print_roll_clutch.jpg

alexander_mcqueen_mini_novak_dragon_clasp_bag.jpg

116864_2_1
116864_1_1

129987_3_1
129987_1_1

116878_3_1
116878_4_1

img-thing
img-thing
img-thing
img-thing
img-thing

Не излегувам без ташна, :nenene: ги имам мнооогу :salut:

Јас носам чанта буквално секогаш. Пред три дена добив чанта подарок, за крај на пколска година:) Црна, од Фурла. Класичен модел, ама прекрасна!

Луѓе, да не знаете каде низ Скопјево може да најдам ташни за преку рамо а доле да има само мала ташничка, баш како purse, ама не свечени и за излегување, така поопуштени, во овој стил..
SmallPurpleBag-1.jpg

marc-jacobs-amazon-shoulder-bag.jpg

Kaj и да видам ташни или се некои огромни или сатенски/со светки и слично. Фала однапред :smir:

За џабе платив 1000 денари за ташна кога ја имам носено само два пати:tapp:
Инаку си имам една од Теранова, на почетокот криво ми беше шо ја купив, ама сега секогаш кога имам потреба од ташна, без нејзе не излегувам:pipi:

XY176_1_large.jpg
GP10408-450.jpg
lens1445386_1231951627trendy-girls-purse.jpg
Shoes_iAEC1057724.jpg
58370.jpg
AAAAAvYk9bgAAAAAAOLD0Q.jpg

уф да ги имам :vozbud::vozbud::vozbud:

Јас од дома нема шанси да излезам без ташна. И да треба за 100 метри да одам, не излегувам без ташна. Потреба е едноставно, иако кај мене во ташна никогаш не можам да го пронајдам она што ми треба, мобилниот 10 минути го барам. :icon_lol: Како и да е, обожавам ташни, ги имам многу, иако имам 2-3 омилени кои постојано си ги носам.:pipi:Не пребирам, големи, мали, не е битно, ташна да е, that's what matters. Иако убаво би било кога би имало место за цигари, новчаник/пари и мобилен. Помало од тоа е непрактично.:jaj:

lens1445386_1231951627trendy-girls-purse.jpg

Звучниците се вистински...моеш да си ја носиш на рамо ко Yo motherfucker nigga и да рокаш Џеј-Џеј или Спушти се доле:pos:
Колку расистички од мене, повлекувам..деееем! Практична е за на плажа, ако сакаш да поврзеш i-pod и да се чаламиш наоколу дека звучките стварно работат:icon_lol:. Смешна чанта..

Ај да не сум оф..јас љубам гломазни, обични, еднобојни, кожни квалитетни ташни. Кафена и црна имам задолжително. Фетиш ми се ташни и марами. Моментално мкнам огромна кафеава..гледам да ми одговараат со наочарите и марамите. Се научив да бидам попрактична па не ми се толку хаотични и најчесто се полупразни(кога немам крпа, шишиња вода, здиплен yoga mat и резерва облека). Мали, чантички з аизлегување не поштувам нит практикувам.

носам ташни имам секакви малечки средни големи ама како и да е носам пошо ми е потребна за новчаник цигари сјај мибилен....итн

Ташнииии :pipa: мхм :trepka:

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

Maмата сите ги сакам :pipi:

Не излегувам без ташна. Сакам поголеми за да можам да ставам све (што ми треба :pipi:)
Еве неколку мене што ми се свиѓаат :

Losingit3.jpg
zara-bag-blanaid.jpg
HBZ0708LW006-de-14705957.jpg
( оваа е малце поише од голема лол ама ми се свиѓа моделот )
louis-vuitton-speedy-30.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom